Tsomokos

Η Groupama υπερήφανη χορηγός του αθλητή ιστιοπλοΐας Δ. Μπήτρου

Η Groupama Ασφαλιστική, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την αμέριστη στήριξή της, για 6η συνεχόμενη χρονιά, στον νεαρό Έλληνα αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Πειραιά και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας, Δημήτρη Μπήτρο. Ο Αιγινήτης πρωταθλητής ιστιοπλοΐας, με αξιοσημείωτες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό, σημείωσε εξαιρετικά αποτελέσματα και το 2023. Συγκεκριμένα, συμμετέχοντας σε 5 [...]

AllSafe
Η Groupama υπερήφανη χορηγός του αθλητή ιστιοπλοΐας Δ. Μπήτρου

Η Groupama Ασφαλιστική, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την αμέριστη στήριξή της, για 6η συνεχόμενη χρονιά, στον νεαρό Έλληνα αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Πειραιά και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας, Δημήτρη Μπήτρο.

Ο Αιγινήτης πρωταθλητής ιστιοπλοΐας, με αξιοσημείωτες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό, σημείωσε εξαιρετικά αποτελέσματα και το 2023. Συγκεκριμένα, συμμετέχοντας σε 5 διασυλλογικούς αγώνες στην κατηγορία 420, πρόσθεσε στη συλλογή του 4 χρυσά και 1 αργυρό μετάλλιο. Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 στην Gdynia της Πολωνίας (3-10/7/23) και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 420 στην Alicante της Ισπανίας (21-29/7/23) κατέκτησε, στην κατηγορία Μεικτά, την 2η και 4η θέση αντίστοιχα. Επιπλέον, η συμμετοχή του στο Athens Eurolymp 2023, του χάρισε την 1η θέση στα Μεικτά και τη 2η θέση στην κατηγορία Ανδρών. 

Παράλληλα με τις επιτυχίες στην Ιστιοπλοΐα, ο Δημήτρης φέτος κατάφερε να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, πετυχαίνοντας ένα όνειρο που είχε από παιδί.

H Έλενα Ορφανίδου, Διευθύντρια Εμπειρίας Πελάτη και Ψηφιακών Υπηρεσιών της Groupama Ασφαλιστικής, σχολίασε σχετικά: «Στην Groupama Ασφαλιστική, επιλέγουμε συνειδητά να στηρίζουμε νέους αθλητές σαν τον Δημήτρη Μπήτρο, που ξεχωρίζουν για την πορεία τους και την προσήλωση στους στόχους τους, αποτελώντας ιδανικό πρότυπο για κάθε νέο». Το 2024, ο Δημήτρης Μπήτρος συνεχίζει με αξιώσεις την προσπάθειά του, μέσα από μια σειρά απαιτητικών αγώνων, έχοντας πάντα σαν απώτερο στόχο τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, τον Ιούλιο. Η Groupama Ασφαλιστική τού εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία.

Designia
Minetta

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121