
Στο πλαίσιο της διαχρονικής υποστήριξης της INTERLIFE στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η Εταιρεία χορήγησε τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των τεσσάρων νέων διασωστικών σκαφών της ΕΟΔ ΝΑΝΣΕΝ, ODIN, ΕΥΡΩΠΗ και ΑΙΓΑΙΟΝ ενώ ήταν παρούσα στην τελετή ονοματοδοσίας τους στο χώρο μπροστά από τον Λευκό Πύργο, την Παρασκευή 21 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.
Τα σκάφη κατασκευάστηκαν με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εξωτερικών της Νορβηγίας και τη Νορβηγική Οργάνωση για τη Θαλάσσια Διάσωση (RS-Rednigselskapet), στο πλαίσιο του προγράμματος υποστήριξης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Επιπλέον η INTERLIFE, χορηγεί τα ασφαλιστήρια και άλλων τεσσάρων διασωστικών σκαφών της ΕΟΔ που επιχειρούν στη Χίο, τη Σάμο και την Κω. Τα σκάφη ΝΟΡΒΗΓΙΑ 1, ALBATROSS, IRINI και ATHINA, συνδράμουν στην περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου σε περιστατικά που μπορεί να προκύψουν αλλά και συμβάντα που απαιτούν επέμβαση από θαλάσσης.
Ο Όμιλος Εταιριών INTERLIFE στηρίζει την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης τα τελευταία χρόνια μέσα από το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί με κύριο αποδέκτη την Κοινωνία.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η INTERLIFE στην 6μηνιαία αναθεώρηση Δεικτών Αγοράς Μετοχών ΧΑ

Αύξηση 7,55% στην παραγωγή της Interlife στο 9μηνο του 2025

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Καταλυμάτων Βραχυχρόνιας Μίσθωσης από την INTERLIFE

Μέσα από ένα ΣΔΙΤ θα αποζημιωνόταν το 90% των ζημιών από φυσικές καταστροφές

Η INTERLIFE Μεγάλος Χορηγός του 1ου Olympia Night Run








