Generali 2026  140 Χρόνια

Ιντερσαλόνικα: Σε άνοδο τα κέρδη του Ομίλου

Στα 3 εκ. € ανήλθαν τα καθαρά κέρδη έξι επιχειρήσεων του Ομίλου Ιντερσαλόνικα για την χρήση του έτους 2007, με πρώτη στην κερδοφορία την μεγαλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ιντερσαλόνικα Γενικών Κλάδων (2.070.135,70 € καθαρά κέρδη). Δεύτερη σε Κέρδη φάνηκε η Ιντερσαλόνικα Ζωής (625.813,42 € καθαρά κέρδη) και τρίτη η Ιντερσαλόνικα Τεχνική (103.751,68 €).

AllSafe
Ιντερσαλόνικα: Σε άνοδο τα κέρδη του Ομίλου

Στα 3 εκ. € ανήλθαν τα καθαρά κέρδη έξι επιχειρήσεων του Ομίλου Ιντερσαλόνικα
για την χρήση του έτους 2007, με πρώτη στην κερδοφορία την μεγαλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ιντερσαλόνικα Γενικών Κλάδων (2.070.135,70 € καθαρά κέρδη). Δεύτερη σε Κέρδη φάνηκε η Ιντερσαλόνικα Ζωής (625.813,42 € καθαρά κέρδη) και τρίτη η Ιντερσαλόνικα Τεχνική (103.751,68 €).

Μικρότερα κέρδη σημείωσαν οι άλλες τρεις επιχειρήσεις του Ομίλου.
Οι αντίστοιχες προβλέψεις για το τρέχον έτος 2008, που ήδη υλοποιούνται, ανεβάζουν την συνολική κερδοφορία του Ομίλου στα 3,7 εκ. €. Πρώτη σε προβλέψεις κερδοφορίας αναμένεται να είναι η Ασφαλιστική Εταιρία Γενικών Κλάδων (2,6 εκ. €), δεύτερη η Εταιρία Ζωής (0,8 εκ. €) και τρίτη η Τεχνική με (0,2 εκ. €). Αντίστοιχα κέρδη προβλέπονται και για τις άλλες τρεις Εταιρίες.

Στις δραστηριότητές του ο Όμιλος Ιντερσαλόνικα έχει προσθέσει άλλες δύο
εταιρίες εσωτερικού (αγροτουρισμού και καλλιεργειών αρωματικών φυτών) και δύο εταιρίες εξωτερικού (τεχνικές και οδικής βοήθειας), των οποίων τα αποτελέσματα, ως συγγενών επιχειρήσεων, θα εμφανίζονται χωριστά και μετά την πρώτη υπερδωδεκάμηνη χρήση τους.

Mega Brokers
Metropolitan

Σχόλια

Φόρτωση...
Cover Insurance
Interlife Mare
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα