
Στο θέμα της θεσμοθέτησης κινήτρων για την ιδιωτική ασφάλιση αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της ομιλίας του στην βουλή για τη διαχείριση των φυσικών καταστροφών και τις ενέργειες που σχεδιάζονται από την κυβέρνηση.
Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης στους οικισμούς που θα βρίσκονται σε δασικές εκτάσεις θα υπάρξει νομοθετικό πλαίσιο, ώστε οι κατασκευές να έχουν πυρίμαχες προδιαγραφές, ενώ στο μέλλον θα μας απασχολήσει και η ασφάλιση συνολικά της ακίνητης περιουσίας έναντι των φυσικών καταστροφών.
Σχετικά με τη δήλωσή του είπε ότι «η δημόσια συγγνώμη ήταν μία προσωπική ηθική στάση αλλά πριν απ’ όλα ήταν μία πολιτική πράξη.
Η συγγνώμη δεν ήταν μόνο αναγνώριση ευθύνης αλλά ένα σύνθημα για δράση, ένα κάλεσμα να διδαχθούμε από μία αρνητική εμπειρία ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Με αυτή την αφετηρία θα αλλάξουν πολλά».
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα
Τρία… ασφαλή «παράθυρα» εξαγγελιών από τον πρωθυπουργό

Ο κ. Μητσοτάκης στο Κλιματικής Προστασίας για την αντιπυρική προετοιμασία

«Τρέχει» η νομοθέτηση για τις φυσικές καταστροφές

Πώς θα χτιστεί η επόμενη γενιά ασφαλισμένων

Πότε θα τεθούν σε ισχύ τα νέα μέτρα για την ασφαλιστική αγορά

Κ. Μερελής: “Δεν αρκούν οι εξαγγελίες Μητσοτάκη για την επιβίωση των επιχειρήσεων”
ΔΕΘ 2024: Τα τρία μέτρα για το ασφαλιστικό

















