Κυκλοφόρησε και αυτό! Ότι η ΕFG Eurolife, θυγατρική της EFG Eurobank σκέπτεται σοβαρά να απαλλαγεί από τη θυγατρική της Ασφαλιστική ακολουθώντας τις Πολιτικές άλλων Τραπεζών. Τα Κεφάλαια που δεσμεύει στην Ασφαλιστική, μπορούν να αποφέρουν πολύ περισσότερα κέρδη αν διατίθενται από τη Τράπεζα. Περιμένουμε τις εξελίξεις.
Από ότι φαίνεται, χωρίς να χρειάζεται να κάνει κανένας το Μαντείο των Δελφών, η Ασφαλιστική Αγορά στην Ελλάδα, τόσο ο Κλάδος Ζωής όσο και Ζημιών, σύντομα θα ελέγχεται από λιγότερο από δέκα το πολύ δεκαπέντε Εταιρείες!
Οι δεκάδες χιλιάδες των θέσεων Εργασίας που θα χαθούν, απασχολούν καθόλου τους Πολιτικούς Φωστήρες της χώρας μας;
Ασχολείται κανένας τους με τη Στρατηγική Διακυβέρνηση της χώρας για να δει κατάματα τις Απειλές που θα μας γονατίσουν από όλες τις πλευρές;
Κανένας τους. Τα θέματα που τους απασχολούν είναι πώς να πνίξουν τα Σκάνδαλα και πως θα συνεχίσουν να κάθονται στο σβέρκο μας για άλλα τέσσερα χρόνια!
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Eurolife FFH «χτίζει» το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Eurolife FFH: Συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η εποχή των υβριδικών δεξιοτήτων και της Gen Z

O κρίσιμος ρόλος του 2ου πυλώνα ασφάλισης

Eurolife FFH: Ξεκινάει το Advanced Program in Management for Insurance Executives

18 Ιουνίου: 7o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης



















