
Νέα στοιχεία φαίνεται ότι προκύπτουν με την υπόθεση της φωτιάς που ξέσπασε σε εργοστάσιο της Λαμίας στις 19 Μάϊου, καθώς οι πρώτες πληροφορίες σε σχέση με τις εκτιμήσεις από το αρμόδιο τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος, είναι ότι η φωτιά προκλήθηκε από εμπρηστική ενέργεια.
Πρόκειται για το εργοστάσιο το οποίο είχε αναλάβει την παρασκευή των γευμάτων που οδήγησαν σε τροφική δηλητηρίαση περισσότερους από 60 μαθητές. Το εργοστάσιο που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας είναι, κατά τις πληροφορίες, όπως αναφέρεται σε πρόσφατο δημοσίευμα του Insurancedaily.gr ασφαλισμένο για περίπου 5 εκατ. ευρώ στην Groupama.
Για την εξέλιξη σε σχέση με τα αίτια της πυρκαγιάς έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας, ενώ οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να ρίξουν φως στην υπόθεση, με τις ίδιες πηγές να επισημαίνουν ότι αύριο, ενδεχομένως, να υπάρξει από την πυροσβεστική περαιτέρω πληροφόρηση.
Την επόμενη μέρα της πυρκαγιάς είχε προγραμματιστεί κλιμάκιο να πραγματοποιήσει έλεγχο σε σχέση με τη δηλητηρίαση μαθητών. Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο ΕΦΕΤ ανέστειλε τη λειτουργία της επιχείρησης και Ο ΟΠΕΚΑ τη συνεργασία του.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Groupama: Αύξηση παραγωγής 6,7% το 2025

Head of Group Life Business Development στην Groupama η Μ. Μαυρομμάτη

Οι ανθεκτικοί οργανισμοί χτίζονται από το HR

Νέο πρόγραμμα από την Groupama για την προστασία επιχειρήσεων από φυσικούς κινδύνους

Οι άνθρωποι της Groupama μιλούν για την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης (video)

Η Groupama στηρίζει το έργο των The Love Van και Αγάπη για Ζωή

Η Groupama έκανε πράξη τη δημιουργία του νέου Κέντρου των Παιδικών Χωριών SOS στη Θεσσαλονίκη


















