
Για πρώτη φορά μία ασφαλιστική και δη start-up δημιουργεί μία δημόσια πλατφόρμα επιτρέποντας σε όποια εταιρεία το επιθυμεί να προσφέρει συμβόλαια μέσω της lemonade. Όπως αναφέρει ο Shai Wininger, ένας από τους ανθρώπους που βρίσκεται πίσω από το εγχείρημα της εταιρείας, “Γίνεται κάτι που δεν έχει ξαναεφαρμοστεί. Οι προγραμματιστές θα μπορούν να ενσωματώσουν την ασφάλιση σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που πουλά οποιοδήποτε προιόν”.
H εταιρεία στοχεύει σε οικονομικούς συμβούλους, Bots, εφαρμογές real estate, IoT και προιόντα που αφορούν τα έξυπνα σπίτια μέσα από τα οποία μπορεί να προωθηθούν τα ασφαλιστικά της προγράμματα και σε ανακοίνωσή της επισημαίνει “όλοι πλέον θα μπορούν συμπληρωματικά με τις υπηρεσείες που πουλούν να δίνουν στους πελάτες τους απευθείας κάλυψη, χωρίς να βγαίνουν από το site ή την εφαρμογή τους”.
Ο Wininger εξηγεί ότι απαιτούνται χρόνια για να βγάλει κανείς τις άδειες, να συγκεντρώσει τα κεφάλαια και να αναπτύξει την τεχνολογία που χρειάζονται για να παρέχεις μέσω μίας εφαρμογής απευθείας ασφάλιση. Η δημόσια API (application programming interface) το αλλάζει αυτό και όποιος έχει μία συνάφεια με το coding μπορεί πλέον να ενσωματώσει αυτή τη δυνατότητα στη δική του εφαρμογή μέσα σε λίγες ώρες”.
Σχόλια

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Οι 15 μεσίτες και πράκτορες με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών (2025)
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Οι 50 κορυφαίοι Μεσίτες & Πράκτορες της Ασφαλιστικής Αγοράς (2024)
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών

Ανακοίνωση της ΕΚΠΟΙΖΩ για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Επιδοτήσεις “Ξεκινώ Επιχειρηματικά”: Ποιοι ασφαλιστικοί ΚΑΔ εντάσσονται

Οι κίνδυνοι γίνονται πιο σύνθετοι και πιο έντονοι

Η Groupama επίσημη ασφαλιστική στα «Ποσειδώνια 2026» σε συνεργασία με την Agora

Εντάχθηκαν οι ασφαλιστές στην δράση “Ξεκινώ Επιχειρηματικά

Εθνική Ασφαλιστική: Υπογραφή 3ετούς Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας
















