
Στην πόλη της Πάτρας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στις 22/02/2017 η εκδήλωση κοπής πίτας της MEGA BROKERS SA για τη Διεύθυνση του κ. Γεράσιμου Μιχαλάτου, παρουσία πλήθους συνεργατών στην αίθουσα του ξενοδοχείου PATRA PALACE.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον κ. Μιχαλάτο, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους της Διοίκησης της MEGA BROKERS SA και τους εκπροσώπους των ασφαλιστικών εταιρειών και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την χρονιά που πέρασε και την άψογη συνεργασία με την Εταιρεία.
Ο Εμπορικός Διευθυντής της MEGA BROKERS SA κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, πήρε στη συνέχεια το λόγο, καλωσορίζοντας τους συνεργάτες της Πάτρας και εκφράζοντας την πεποίθηση πως και τη νέα χρονιά η ανάπτυξη των συνεργατών της περιφέρειας είναι στις προτεραιότητες της εταιρείας ενώ αναφέρθηκε στις εξαιρετικές επιδόσεις της Διεύθυνσης της Πάτρας.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Διευθυντή Πωλήσεων κ. Μιχάλη Κωστή, ο οποίος με τη σειρά του διαβεβαίωσε πως και το 2018 η Διεύθυνση Πωλήσεων θα είναι κοντά στους συνεργάτες με εκπαιδεύσεις και συναντήσεις για την έμπρακτη και καθημερινή στήριξή τους.
Καταιγιστικός, όπως πάντα στην ομιλία του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS SA, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, αναφέρθηκε στις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε τους συνεργάτες για τις καινοτομίες στη διαδικτυακή πλατφόρμα της MEGA BROKERS SA στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της τεχνολογίας για την Εταιρεία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών:
• Δημήτριος Διβανής, Διευθυντής Πωλήσεων της GROUPAMA Ασφαλιστικής
• Κωνσταντίνος Τσαρχάς, Διευθυντής Πωλήσεων Ν. Ελλάδος της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και Κωνσταντίνος Δημάκης, Υπεύθυνος της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κατάστημα Πάτρας
• Θωμάς Χρήστος & Βασίλειος Διαμαντόπουλος από το κατάστημα της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής στην Πάτρα
• Χρήστος Μήλας, Υπεύθυνος ARAG Πάτρας
• Σάββας Κάβουρας, Υπεύθυνος DAS Πάτρας
• Νικόλαος Νικολακοπούλος, Υπεύθυνος Ευρωπαϊκής Πίστης Πάτρας
• Δημήτριος Γκούτσης, Συνεταιριστική Ασφαλιστική
• Ιωάννης Σιακαμπέτης, Υπεύθυνος Νοτίου Ελλάδος της CARGLASS

Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
Νέα Πρωτοποριακή Εφαρμογή ¨Sofos MedCare¨ από την Sofos Insurance Agency
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής η απονομή των βραβείων στους νικητές των FMIA24

MEGA BROKERS: Βραδιά βραβεύσεων για τους κορυφαίους στη Θεσσαλονίκη

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η MEGA BROKERS η καλύτερη όλων των εποχών

Ο δικός σας Σύμμαχος στην άνοδο της Λ. Συγγρού

Mega Brokers: Εντυπωσιακά Αποτελέσματα & Προοπτικές

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των 7 εκατ. ευρώ

MEGA BROKERS: Η Βραζιλία ο μεγάλος ταξιδιωτικός προορισμός του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2026–2027


















