
Μεγάλη επιτυχία ήταν η επέμβαση του ΕΕΑ στον Υπουργό Εργασίας που πρώτο αποκάλυψε το “ID”, σχετικά με τα 100 και πλέον εκατ. ευρώ που πλήρωσαν τα μέλη του ΕΕΑ στον ΟΑΕΔ, προκειμένου να δικαιούνται Επίδομα Ανεργίας 250 ευρώ το μήνα. Ως γνωστόν, μετά την αποκάλυψη του “ID” και τις συνεντεύξεις του Γενικού Γραμματέα του ΕΕΑ, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου στα ΜΜΕ, ο υπουργός Εργασίας Βρούτσης, παραδέχτηκε ότι τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για τις συντάξεις άλλων συνταξιούχων, λόγω των προβλημάτων ταμειακής ρευστότητας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, και στη συνέχεια δήλωσε επίσημα ότι από τον ερχόμενο Φεβρουάριο, 2013, ο ΟΑΕΔ θα αρχίσει να πληρώνει το επίδομα στους άνεργους Ελεύθερους Επαγγελματίες!
Είναι τραγικό να πληρώνεις τα Ασφάλιστρά σου και όταν έρχεται η ώρα της Αποζημίωσης που νόμιμα πλέον δικαιούσαι, ο Φορέας που τα εισπράττει της μετρητοίς να τα διοχετεύει αλλού, χωρίς να σε ρωτήσει, να κάνει το κορόιδο και να μη σε πληρώνει και το χειρότερο από όλα, να παραδέχεται την Κατάχρηση αφού το θέμα έλθει στη δημοσιότητα. Και το πιο τραγικό, ο Φορέας να είναι το επίσημο Κράτος!
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τους ΠΣΑΣ, ΕΙΑΣ και ΕΕΑ

ΦΕΚ: Απευθείας διαβίβαση του Συμβολαίου Αστικής Ευθύνης και της Βεβαίωσης Επαναπιστοποίησης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα μητρώα των Επιμελητηρίων

Χριστουγεννιάτικη “αγκαλιά” του ΕΕΑ σε κοινωνικές δομές

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ΕΕΑ θα είναι δίπλα στο έργο της ΕΣΑΠΕ

Ειλικρινής διάλογος και λύση στα προβλήματα των αγροτών








