
Ο Νικόλαος Μακρόπουλος, Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική απέστειλε την παρακάτω ενημέρωση αναφορικά με τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με εκπροσώπους του δήμου της Shanghai στις 29.10.2020.
«Έντονο ενδιαφέρον για ανάπτυξη συνεργασίας σε τουριστικό, πολιτιστικό, και οικονομικό επίπεδο μεταξύ Αθήνας και Σαγκάης αναδείχθηκε στη συνάντηση τηλεργασίας που είχα ως Αντιδήμαρχος Αθηναίων με την Αντιδήμαρχο της πόλης κυρία Zong Ming και τους παριστάμενους αρμόδιους για τις διεθνείς σχέσεις κυρίους Sha Hailin, και Liu Guangyong. Με την συμβολή της προέδρου της ΕΑΤΑ κ. Μελίνα Δασκαλάκη τους περιγράψαμε την σύγχρονη Αθήνα, αναφερθήκαμε στις ενέργειες αντιμετώπισης της πανδημίας, την ασφάλεια που προσφέρει η πόλη, ενώ τονίσαμε την δυναμική που έχει αναπτύξει καθώς και τα έργα υποδομών που εξελίσσονται. Από την εκτενή συνομιλία και τις αναφορές σε συγκεκριμένα πεδία συνεργασίας, φάνηκε η διάθεση και η προοπτική για εποικοδομητική μεταξύ των δήμων μας συνέχεια, προς όφελος δομών και δημοτών.»
Δημοφιλή
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
Groupama: Νέο πρόγραμμα υγείας Santé Secure
Σχόλια
Trending
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς — κάθε εβδομάδα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Σ. Κόκκαλης & όμιλος Βαρδινογιάννη φέρνουν την Ευρώπη Holdings στη ρουμανική ασφαλιστική αγορά

Νέος χορηγός του Ολυμπιακού η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική
Έμπειρο Στέλεχος Ασφαλίσεων Αστικής Ευθύνης & Γενικών Ατυχημάτων ζητά η Ευρώπη Ασφαλιστική

«BUSINESS ADVANCED» & «BUSINESS PROTECT»: Νέα Προγράμματα της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για την Υποχρεωτική Ασφάλιση των Επιχειρήσεων

ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Στρατηγική Επέκταση στην Αγορά της Ρουμανίας







