
Η Φωτεινή Μπαμπανάρα αναλαμβάνει από 1η Φεβρουαρίου το νέο ρόλο της ως Επικεφαλής Επικοινωνίας & Engagement (C&E) για τη Novartis στην Περιφέρεια Νότιας, Ανατολικής & Κεντρικής Ευρώπης (SERCE Lead) με έδρα την Αθήνα. Θα συνεχίσει να ηγείται του τμήματος Επικοινωνίας και Σχέσεων με Ενώσεις Ασθενών στη Novartis Hellas. Αναφέρεται στη Διεύθυνση Επικοινωνίας Ευρώπης και αποτελεί μέλος του ευρωπαϊκού leadership team C&E.
Στο νέο της ρόλο η Φωτεινή είναι υπεύθυνη για την:
- Διεύθυνση και καθοδήγηση των τμημάτων Επικοινωνίας στις χώρες του SERCE (Τσεχία, Ισραήλ, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία).
- Υποστήριξη, και ευθυγράμμιση των χωρών σε θέματα στρατηγικής επικοινωνίας & σχέσεων με ενώσεις ασθενών, καθώς και αξιολόγησης με συγκεκριμένο πλαίσιο μέτρησης.
Η Φωτεινή Μπαμπανάρα διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις αυξημένης ευθύνης ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών, με πολλές διακρίσεις σε τοπικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Αρχαιολογίας από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού στο Marketing & την Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Κατανάλωση κρέατος: Έχει σχέση με την άνοια;

2 στους 10 Έλληνες δεν έχουν πρόσβαση σε αναγκαία ιατρική φροντίδα

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Ο Όμιλος IMITHEA στην πρώτη γραμμή για τη μάχη της πρόληψης

ΙΑΣΩ: Hμερίδα «Λοιμώξεις και Εμβόλια»

Στο επίκεντρο η ψυχική υγεία των παιδιών

Η 1η πλήρως ρομποτική επέμβαση «Beyond-TME» στην Ελλάδα

6th Health Legal & Compliance Forum: Tο παρόν και το μέλλον του τομέα υγείας








