Eurolife

Ο Δήμος της Αθήνας στο Διεθνές κοινό του 10th Capital Link forum

Ο Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων συμμετέχει στο 10th Capital Link Forum, με θέμα «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε ψηφιακή μορφή την Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020. Ο κ. Μακρόπουλος προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Ως Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας της Αθήνας, συμμετέχω στις 23 [...]

Groumama Ασφάλεια Αυτοκινήτου
Ο Δήμος της Αθήνας στο Διεθνές κοινό του 10th Capital Link forum

Ο Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων συμμετέχει στο 10th Capital Link Forum, με θέμα «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε ψηφιακή μορφή την Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020.

Ο κ. Μακρόπουλος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Ως Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας της Αθήνας, συμμετέχω στις 23 Ιουνίου στο 10th Annual DIGITAL Capital Link CSR Forum “Οικονομία & Κοινωνία: Η Επόμενη Μέρα”.

Ένα σημαντικό διαδικτυακό συνέδριο με στοχευμένες θεματικές ενότητες. Θα τοποθετηθώ εκπροσωπώντας τον δήμαρχο κ. Κ. Μπακογιάννη στην 1η ενότητα η οποία έχει ως θέμα την συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη. Επίσης, θα συντονίσω το θεματικό πάνελ στον τομέα του τουρισμού στο οποίο η Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου θα μας δώσει την εικόνα του κλάδου και των δράσεων που υλοποιούνται. Σας προσκαλώ να εγγραφείτε στο ενδιαφέρον συνέδριο και να παρακολουθήσετε (χωρίς κόστος συμμετοχής)».

ΔΥΝΑΜΙΣ  2026
Metropolitan

Σχόλια

Φόρτωση...
Cover Insurance
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα