
Ο Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων συμμετέχει στο 10th Capital Link Forum, με θέμα «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε ψηφιακή μορφή την Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020.
Ο κ. Μακρόπουλος προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Ως Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας της Αθήνας, συμμετέχω στις 23 Ιουνίου στο 10th Annual DIGITAL Capital Link CSR Forum “Οικονομία & Κοινωνία: Η Επόμενη Μέρα”.
Ένα σημαντικό διαδικτυακό συνέδριο με στοχευμένες θεματικές ενότητες. Θα τοποθετηθώ εκπροσωπώντας τον δήμαρχο κ. Κ. Μπακογιάννη στην 1η ενότητα η οποία έχει ως θέμα την συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη. Επίσης, θα συντονίσω το θεματικό πάνελ στον τομέα του τουρισμού στο οποίο η Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου θα μας δώσει την εικόνα του κλάδου και των δράσεων που υλοποιούνται. Σας προσκαλώ να εγγραφείτε στο ενδιαφέρον συνέδριο και να παρακολουθήσετε (χωρίς κόστος συμμετοχής)».
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Στην τελική ευθεία το deal Intracom – Ευρώπη Ασφαλιστική

Τα πρόσωπα της χρονιάς της Ασφαλιστικής Αγοράς.

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Αυξημένα κέρδη κατά 28% στο 9μηνο του 2024

Η Ευρώπη Ασφαλιστική περνά στην Κλουκίνας – Λάππας για 46,65 εκατ. ευρώ

ΕΥΡΩΠΗ: EXCLUSIVE BONUS για τους κορυφαίους συνεργάτες

Νέο ΔΣ στην ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Α΄Αντιπρόεδρος ο Δ. Κλώνης και μέλος η Ε. Λαμπρινούδη

Στο χρηματιστήριο η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική
















