Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2025, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, σε μια ζεστή και εορταστική εκδήλωση, γεμάτη συναδελφικότητα και αισιοδοξία για το νέο έτος.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα γραφεία του Συνδέσμου, Στουρνάρη 16 , παρουσία μελών του Συνδέσμου, εκπροσώπων του ασφαλιστικού κλάδου, καθώς και εκλεκτών προσκεκλημένων. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, έγινε ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, τονίστηκαν οι προκλήσεις και οι προοπτικές του κλάδου για το 2025, ενώ ο Πρόεδρος του ΠΣΑΣ Λάμπρος Αποστολιώτης απηύθυνε χαιρετισμό, επισημαίνοντας τη σημασία της συλλογικότητας και της συνεχούς επαγγελματικής εξέλιξης.
Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε ο χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γαβαλάκη, ο οποίος τόνισε τον σημαντικό ρόλο των ασφαλιστικών συμβούλων στη σύγχρονη οικονομία και την ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση και προσαρμογή στις νέες συνθήκες της αγοράς.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας και την απονομή του φλουριού.
Ο ΠΣΑΣ εύχεται σε όλους μια δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά, γεμάτη υγεία πρόοδο και επαγγελματικές επιτυχίες.