
Νέο μακελειό συγκλονίζει τη Γαλλία, λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση του F. Ollande ότι πλέον η χώρα δεν είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και μερικούς μήνες μετά από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο κέντρο του Παρισιού.
Εχθές 84 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περίπου 140 τραυματίστηκαν σοβαρά από ένα διερχόμενο φορτηγό το οποίο σκόπιμα έπεσε επάνω στο πλήθος που γιόρταζε την επέτειο της Βαστίλης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ξένων ειδησεογραφικών δικτύων ο οδηγός του οχήματος αφού παρέσυρε τους συγκεντρωμένους για περίπου 2 χιλιόμετρα κατέβηκε από το όχημά του και άρχισε να πυροβολεί τον κόσμο. Εν συνεχεία ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας.
Σε έκτακτο διάγγελμά του, ο πρόεδρος της Γαλλίας, ανακοίνωσε ότι παρατείνεται για τρεις μήνες η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει επιβληθεί στη χώρα επισημαίνοντας ότι «η Γαλλία πονάει από αυτή τη νέα τραγωδία», και πως ανάμεσα στα θύματα ήταν αρκετά παιδιά.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

On air η νέα ιστοσελίδα της NUVIA Insurance Brokers

Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: 80 υποκαταστήματα στην Ελλάδα

«Resilience Stories»: Καλεσμένος ο Κώστας Λαγουβάρδος

Ηλεκτρικά πατίνια: Στη βουλή το ν/σ με την υποχρεωτική ασφάλιση

Πολιτική και ιδιωτική ασφάλιση: Το στοίχημα της εθνικής συνεννόησης

Αύξηση παραγωγής 6,7% για τη Groupama το 2025



















