
Τη θεμελιώδη σημασία της Ασφάλειας Πληροφοριών ως εχέγγυο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ψηφιακή διακυβέρνηση επικυρώνει η παρουσία του Κυριάκου Πιερρακάκη, Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο Cyber Security Conference της KPMG, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Athens Grand Hyatt.
Σκοπός του Cyber Security Conference είναι να αποδώσει στο θέμα της ψηφιακής ασφάλειας την ιδιαίτερα μεγάλη σημασία που λαμβάνει σήμερα, όχι μόνο ως εχέγγυο για τον επιχειρησιακό ψηφιακό μετασχηματισμό, αλλά και ως προϋπόθεση για την εδραίωση σταθερού πλαισίου ψηφιακής διακυβέρνησης, την προστασία της ιδιωτικότητας των πολιτών, και της δημοκρατίας εν γένει.
Για την ιδέα της ψηφιακής ειρήνης και τα μυστικά των ψηφιακών παραβιάσεων, όπως ο ίδιος τα έζησε στη διαβόητη πλατφόρμα Wikileaks θα μιλήσει στο συνέδριο ο διάσημος «αποστάτης» των Wikileaks Daniel Domscheit Berg, ενώ ιδιαίτερα σημαντική για την τρέχουσα συγκυρία αναμένεται να είναι η παρουσίαση της καθηγήτριας Katrin Neyman–Metcalf, Programme Director Research & Legal Issues στην e-Governance Academy της Εσθονίας, Βοηθός Καθηγήτρια Δικαίου της Επικοινωνίας στο Tallinn University of Technology και Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του European Space Agency, η οποία θα μιλήσει για την ασφάλεια πληροφοριών και δεδομένων στην «ψηφιακή κοινωνία» της Εσθονίας.
Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στο site www.kpmgevents.gr
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

5 εκ. ευρώ για τις υποδομές των δήμων Ωραιοκάστρου και Π. Μελά

Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ

Το 85% των πυρκαγιών οφείλεται σε αμέλεια

Με οχήματα τα 7 στα 10 ατυχήματα στις ισόπεδες διαβάσεις

Σεισμός Εύβοιας: Ξεκινούν σήμερα οι έλεγχοι στα κτίρια

Media & Magazine Days: Η αξία της αξιόπιστης ενημέρωσης

Σεισμός στην Εύβοια: Ζημιές σε 25 σπίτια (video)


















