Tsomokos

Ολοκληρώθηκε η αποζημίωση από τις ασφαλιστικές στα “Ελληνικά Γαλακτοκομεία” για την κακοκαιρία Daniel

To συνασφαλιστικό σχήμα που κάλυψε τις καταστροφές από την επέλαση της καταιγίδας  Daniel, τους πραγματογνώμονες και τους διαμεσολαβητές ευχαριστεί με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της εταιρείας “Ελληνικά Γαλακτοκομεία”, Δημήτριος Σαράντης. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. γνωστοποιεί πως έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία καταβολής της ασφαλιστικής αποζημίωσης κατόπιν της καταστροφικής πλημμύρας DANIEL [...]

AllSafe
Ολοκληρώθηκε η αποζημίωση από τις ασφαλιστικές στα “Ελληνικά Γαλακτοκομεία” για την κακοκαιρία Daniel

To συνασφαλιστικό σχήμα που κάλυψε τις καταστροφές από την επέλαση της καταιγίδας  Daniel, τους πραγματογνώμονες και τους διαμεσολαβητές ευχαριστεί με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της εταιρείας “Ελληνικά Γαλακτοκομεία”, Δημήτριος Σαράντης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. γνωστοποιεί πως έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία καταβολής της ασφαλιστικής αποζημίωσης κατόπιν της καταστροφικής πλημμύρας DANIEL που έπληξε τη Θεσσαλία, τον Σεπτέμβριο του 2023 και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο εργοστάσιο της στα Τρίκαλα.

Με το παρόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ασφαλιστικές εταιρείες « Interamerican ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.», η οποία είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή (40%) και τη συνολική ευθύνη συντονισμού της αποζημίωσης, «Generali HELLAS ΑΑΕ» (30.5%), « Εθνική Ασφαλιστική.» (19%), «AIG EUROPE SA» (6.5%) και «INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.» (4%). Όλες οι εταιρίες επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας. Οι εκπρόσωποι και οι εντεταλμένοι σύμβουλοί τους με ενσυναίσθηση και επαγγελματική ηθική δρομολόγησαν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποζημιωθούμε το ταχύτερο δυνατόν και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα άμεσα.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τους πραγματογνώμονες κ.κ. Βασίλειο Βήχα (ΜΕΝΤΩΡ Α.Ε.) και Ηλία Γαλάνη (ΠΑΣΚΑΛ & ΣΤΡΑΤΗΣ) για την αγαστή συνεργασία και την ταχύτητα με την οποία ολοκλήρωσαν το έργο τους.

Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους κ.κ. Κωνσταντίνο και Στέλιο Κροκιδά ( PENCO INSURANCE BROKERS) και στον κ. Δημήτρη Βαρδούλη (ΒΑΡΔΟΥΛΗ Ε.Ε.) τόσο για τον συντονισμό και διαχείριση της ζημιάς αλλά και τη συνδρομή τους κατά τη σύναψη της ασφαλιστικής σύμβασης,  καθώς επίσης και στον κ. Δημήτρη Καράμπελα, Σύμβουλο Ζημιών, ο οποίος στάθηκε αρωγός μας στη διαδικασία αυτή”.

Medifirst

Σχόλια

Φόρτωση...
Cover Insurance
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121