Tsomokos

Ομαδικά Γκολφ sessions: Μια μοντέρνα εναλλακτική άσκηση στα Νότια Προάστια   

Εδώ και περίπου ένα χρόνο, ο Κυριάκος Αναγνωστόπουλος, Managing Director της GSgroup – γνωστός για την ενασχόλησή του με τις Σχολές Χορού Κατερίνα Ροδίου – έχει αναπτύξει μια νέα, πολύ ενδιαφέρουσα δραστηριότητα αυτήν τη φορά στο ερασιτεχνικό Γκολφ. Σε συνεργασία με τον βετεράνο του αθλήματος Γιώργο Γκίνη, έχουν δημιουργήσει στο Γκολφ Γλυφάδας 3 ενότητες 8 [...]

Ethniki
Ομαδικά Γκολφ sessions: Μια μοντέρνα εναλλακτική άσκηση στα Νότια Προάστια   

Εδώ και περίπου ένα χρόνο, ο Κυριάκος Αναγνωστόπουλος, Managing Director της GSgroup – γνωστός για την ενασχόλησή του με τις Σχολές Χορού Κατερίνα Ροδίου – έχει αναπτύξει μια νέα, πολύ ενδιαφέρουσα δραστηριότητα αυτήν τη φορά στο ερασιτεχνικό Γκολφ.

Σε συνεργασία με τον βετεράνο του αθλήματος Γιώργο Γκίνη, έχουν δημιουργήσει στο Γκολφ Γλυφάδας 3 ενότητες 8 ωριαίων μαθημάτων ειδικά σχεδιασμένες για beginners τα οποία αποσκοπούν στο να προσελκύσουν κυρίως νέους στο άθλημα, δίνοντάς τους μια ευκαιρία να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους.

Τα ομαδικά αλλά και ατομικά μαθήματα που συνήθως γίνονται κάθε Κυριακή δεν ξεπερνούν τα 4 άτομα – για να μπορεί ο προπονητής να επιβλέψει την επίδοσή τους – και διαρκούν το πολύ 2 ώρες.

Η συνάντηση γίνεται στο all day café bar restaurant Colonial μέσα στις εγκαταστάσεις του Γκολφ, όπου ο κύριος Γκίνης ξεκινάει μια πρώτη θεωρητική εισαγωγή στο άθλημα. Για την ιστορία του στην Ελλάδα, τη νοοτροπία και την άποψη που έχει ο κόσμος σχετικά με το γκολφ αλλά και για τους «άτυπους» κανόνες και τα μυστικά του αθλήματος που καλό είναι όλοι να ακολουθούν.

Διαβάστε επίσης: Team Building μέσω μαθημάτων γκολφ

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Αναγνωστόπουλο μας ενημέρωσε περαιτέρω για το νέο του εγχείρημα τονίζοντας ότι βασικός του στόχος είναι να το κάνει γνωστό στη νεολαία. Μια νεολαία που έχει τη λανθασμένη εντύπωση ότι είναι ένα άθλημα που απευθύνεται κυρίως στους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους, όπως επίσης και για τη φιλοδοξία του ότι αυτού του είδους η ομαδική άσκηση είναι ιδανική για team building μεταξύ στελεχών στις επιχειρήσεις.

Μια φιλοδοξία που μας βρίσκει σύμφωνους καθώς από την εμπειρία που είχαμε και εμείς σε ένα από τα sessions που παρακολουθήσαμε διαπιστώσαμε ότι το περιβάλλον σε συνδυασμό με την ψυχική ηρεμία και συγκέντρωση που απαιτεί το συγκεκριμένο άθλημα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για networking.

Αν σας ενδιαφέρει να ζήσετε την εμπειρία ενός νέου αθλήματος & να ενημερωθείτε για τα κόστη μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Αναγνωστόπουλο στο e-mail: [email protected] ή στο τηλέφωνο: 6988419310 ή στο site: www.gsgroup.gr

interasco
Υδρόγειος

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121