ERGO

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Σε αναπτυξιακή τροχιά η εταιρεία

Την Τετάρτη, 10 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η 9η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών  ΠΑΝΟΡΜΟΣ, στο ξενοδοχείο «The Athens Gate». Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, οι Εταίροι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για την πορεία της εταιρείας το προηγούμενο έτος, να συζητήσουν τις στρατηγικές κινήσεις και τα μελλοντικά σχέδια, καθώς και να λάβουν σημαντικές [...]

AllSafe
ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Σε αναπτυξιακή τροχιά η εταιρεία

Την Τετάρτη, 10 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η 9η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών  ΠΑΝΟΡΜΟΣ, στο ξενοδοχείο «The Athens Gate».

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, οι Εταίροι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για την πορεία της εταιρείας το προηγούμενο έτος, να συζητήσουν τις στρατηγικές κινήσεις και τα μελλοντικά σχέδια, καθώς και να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση της παρουσίας του Συνεργατικού Σχήματος στην αγορά.

Τα κύρια σημεία της ημερήσιας διάταξης περιλάμβαναν:

1. Απολογισμό και Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων: Παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε ο απολογισμός της χρήσης 2023, καθώς και οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις.

2. Έγκριση Διοικητικών Πράξεων: Εγκρίθηκαν οι διοικητικές πράξεις του Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλάχθηκαν τα Μέλη του από κάθε ευθύνη για τη χρήση 2023.

3. Στρατηγικός Σχεδιασμός και Επενδύσεις: Συζητήθηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις και οι προγραμματισμένες επενδύσεις για την επόμενη χρήση, με έμφαση στην καινοτομία και την τεχνολογία.

Κατά την ομιλία του, ο Πρόεδρος του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, Κλήμης Δημαρχιάδης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της εταιρείας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συνεχή ανάπτυξη και προσαρμογή στις νέες προκλήσεις της αγοράς. Τόνισε επίσης τη σημασία της ομαδικής προσπάθειας και της δέσμευσης όλων των Μελών της εταιρείας για την επίτευξη των κοινών στόχων. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Με το κλείσιμο της περσινής χρονιάς, ολοκληρώθηκε ένας υπέροχος κύκλος 9 ετών (2015-2023), η εταιρεία βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά, έχοντας εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις της και με ταμειακά αποθέματα που ξεπερνούν κατά πολύ την καθαρή θέση που απαιτείται βάσει συνεταιριστικών μερίδων που υπήρχαν έως 31/12/2023. Ο πρώτος κύκλος της κοινής μας εταιρείας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, τολμήσαμε να επιχειρήσουμε μέσα στην πιο δύσκολη δεκαετία για τη χώρα μεταπολιτευτικά, και τα καταφέραμε εξαιρετικά καλά. Από τις αρχές του 2024 ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, στον οποίο πρέπει να υιοθετήσουμε πρακτικές που θα μας οδηγήσουν με ασφάλεια και μεγαλύτερη κερδοφορία στο 2030.»

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των Συνεταίρων, ενώ ακολούθησε δεξίωση στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, με υπέροχη θέα την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Πριν από τη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης με ξεναγό, όπου ενημερώθηκαν τα Μέλη για τα σημαντικά εκθέματα και την ιστορία που τα συνοδεύει.

Designia
Minetta

Σχόλια

Φόρτωση...
Cover Insurance
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121