
Η International Insurance Society (IIS) τίμησε τον Nikolaus von Bomhard, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Munich Re, ως τον Laureate (Δαφνοστεφανωμένος) 2017 του Insurance Hall of Fame.
To Insurance Hall of Fame τιμά κάθε χρόνο έναν άνθρωπο της ασφαλιστικής βιομηχανίας που έχει ξεχωρίσει μέσα από την πορεία του, που έχει μακροχρόνια συμβολή στον κλάδο, όραμα, καινοτόμο δράση και χαρακτηρίζεται από στελέχη ως επιτυχημένος ηγέτης.
Τον τίτλο είχαν αποσπάσει πρόσφατα οι Stephen Catlin της XL Catlin, Brian Duperreault του Hamilton, Denis Kessler της SCOR, Ikuo Uno της Nippon Life and Don Kramer του ILS Διαχείρισης Κεφαλαίου.

Nikolaus von Bomhard
«Ως ένας αποτελεσματικός ηγέτης με εμπνευσμένο όραμα, αποφασιστικότητα ηθικά πρότυπα και μια βαθιά δέσμευση για θέματα που αφορούν την αειφόρο ανάπτυξη, ο Nikolaus ενσωματώνει τα κριτήρια του Ασφαλιστικού Hall of Fame» δήλωσε ο Τζέιμς Vickers, πρόεδρος της Επιτροπής IIS Honors. «Αυτός κατευθύνει τη Munich Re με επιτυχία εν μέσω οικονομικής κρίσης» δήλωσε ο Michael J. Morrissey, IIS πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.
Ο Δρ von Bomhard εντάχθηκε στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών ως ασκούμενος στη Munich Re το 1985 και εν συνεχεία δούλεψε ως undewriter. Στα επόμενα χρόνια κατείχε διάφορες ηγετικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένων: αναπληρωτής επικεφαλής της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης ξεκινώντας από τη Γερμανία το 1992, οικοδόμηση και διαχείριση του γραφείου του Σάο Πάολο το 1997, διορίστηκε μέλος του ΔΣ το 2000 πρόεδρος το 2004.
Είναι υπεύθυνος για την ομάδα ανάπτυξης, Group Investments, Ομάδα Επικοινωνιών, Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ομίλου, Ομάδα Ελέγχου καθώς και Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου. Ο Δρ von Bomhard ολοκλήρωσε τις νομικές σπουδές στα πανεπιστήμια του Μονάχου και Ρέγκενσμπουργκ με ένα διδακτορικό.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Εκδήλωση για τα 40 χρόνια ΕΣΑΠΕ
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Αύξηση παραγωγής 6,7% για τη Groupama το 2025

Επικουρικό Κεφάλαιο: 184 εκατ. ευρώ για 10.600 ζημιές σε μία 5ετία

Πρωτοβουλία ανοιχτού διαλόγου 3 πολιτικών και ασφαλιστικής αγοράς από το ΕΕΑ

Κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση

Favikon: Ο Ν. Γεωργόπουλος στη λίστα των κορυφαίων 200 παγκοσμίως

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει τη «Σύνδεση Πελάτη» με νέες δυνατότητες

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία


















