
Κεντρικός καλεσμένος του επεισοδίου είναι ο Αντιπύραρχος και Διευθυντής Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Καταστροφών ΕΜΑΚ, κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο οποίος συμμετέχει σε μια ιδιαίτερα ουσιαστική συζήτηση γύρω από τη νέα εποχή των φυσικών καταστροφών, την επιχειρησιακή πραγματικότητα, την ανάγκη ενίσχυσης της πρόληψης και την ευθύνη πολιτείας και πολιτών απέναντι σε κρίσιμα περιστατικά. Η συζήτηση αγγίζει ζητήματα όπως οι πυρκαγιές, οι πλημμύρες, τα βιομηχανικά ατυχήματα, η ψυχολογική πίεση των επιχειρήσεων και η ανάγκη αλλαγής κουλτούρας πρόληψης.
Στο επεισόδιο συμμετέχει επίσης ο κύριος Δημήτρης Μανώλης, Senior Property Underwriter της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής, προσθέτοντας τη σκοπιά της ιδιωτικής ασφάλισης και της οικονομικής αποκατάστασης μετά από ένα σοβαρό συμβάν. Το επεισόδιο εντάσσεται στη νέα ταυτότητα του podcast, η οποία βασίζεται σε έναν πιο ουσιαστικό, πολυφωνικό διάλογο ανάμεσα σε θεσμικούς εκπροσώπους και επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς.
Το επεισόδιο χορηγείται από την ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, την οποία ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος που μας τίμησε μέσω του κυρίου Γιαννόπουλου. Παράλληλα, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο Παναγιώτη Γιαννόπουλο και τον κύριο Δημήτρη Μανώλη για τη συμμετοχή τους και για την αξία που προσέφεραν σε μια συζήτηση με σαφές κοινωνικό και ασφαλιστικό αποτύπωμα.
Σχόλια

ΤΝ, θέματα υγείας & εταιρικές ενημερώσεις στα πιο αποτελεσματικά δολώματα phishing στον χώρο εργασίας
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ποιες περιοχές είναι σε Red Code μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου

Ρομπότ της Unitree διαλύει όχημα (video)

Ποιος πληρώνει το βαρύ λογαριασμό από τις φωτιές

Η Interamerican παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια (video)

MEGA BROKERS: Η Βραζιλία ο μεγάλος ταξιδιωτικός προορισμός του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2026–2027

«Και Αν Συμβεί… η επιτυχία να ξεκινά από τον τρόπο που ηγούμαστε;»

Resilience Stories: Στην πρώτη γραμμή της ανθεκτικότητας (video)


















