
H ARAG Hellas αποφάσισε να ενισχύσει με τα χρώματά της και το σήμα της τον ερασιτέχνη αθλητή Νικόλαο Τσίτουρα που μετείχε στον ποδηλατικό αγώνα της 22.10.23 που έγινε στη Βουλιαγμένη.
Πρόκειται για αγώνα τριάθλου (κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο) που οργανώθηκε από την παγκόσμια οργάνωση IRONMAN, που κάθε χρόνο χαρακτηρίζεται από μεγάλη συμμετοχή και υψηλό ενδιαφέρον για τα παραπάνω αθλήματα.
Τον ίδιο ερασιτέχνη αθλητή που ανήκει στο δυναμικό πωλήσεων της εταιρίας η ARAG έντυσε με τα χρώματά της και το σήμα της και σε αγώνα αντοχής διακοσίων χιλιομέτρων που έλαβε χώρα την 14.10.23 στα τρία μεγάλα βουνά της βόρειο-δυτικής Φθιώτιδος: Τυμφρηστό, Όθρυ και Οίτη στην κεντρική Ελλάδα, οργανώθηκε από το Audax Randonneurs Grece διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Brevet Randonneurs Mondiaux.
Σχόλια

Έκλεισε το deal για το Ιασώ
H Mega Brokers εξαγοράζει την Deal Insurance
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Η Brokers Union εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Mutual Assurance Net
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

216.500 προβολές για το «Και Αν Συμβεί.. Your Insurance Tribe Podcast»

Όμιλος ARAG: Ξεπέρασε το στόχο των 3 δισ. ευρώ σε ασφάλιστρα

Συνεργασία ARAG Hellas & Sofos Insurance Agency Α.Ε.

Διεθνές Sales & Strategy Meeting της ARAG SE στην Μαδρίτη

Όμιλος ARAG: Αύξηση ασφαλίστρων 17,5% το 2024

H B. Nickel διαδέχεται τον M. Rigau στη θέση της CEO της ARAG Ισπανίας

Δ. Τσεκούρας – ARAG: Αναγκαιότητα η ενημέρωση και η εκπαίδευση για την ασφάλιση

















