
Σε συζητήσεις βρίσκονται το Mega με τη Ασφαλιστική Εταιρεία MetLife στην προσπάθεια να βρουν μία λύση για να διασωθεί το πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης για τους εργαζομένους του καναλιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι δεν έχει καταβάλλει εδώ και αρκετούς μήνες τα ασφάλιστρα για την κάλυψη των εργαζομένων, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προγράμματά τους.
Μια εξέλιξη που δεσμεύει νομικά την εν λόγω Ασφαλιστική Εταιρεία η οποία όμως είναι σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του καναλιού προκειμένου να μη μείνουν ακάλυπτοι οι εργαζόμενοι.
Αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα ομαδικά ασφαλιστήρια για τους εργαζομένους του καναλιού παίζουν καθοριστικό ρόλο δεδομένων –σύμφωνα με πληροφορίες- και των καθυστερήσεων που υπάρχουν στην καταβολή των μισθών.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP

Intracom: Κερδοφορία και είσοδος στις ασφαλίσεις το 2025

Η Πρόεδρος της EIOPA, P. Hielkema στο NatCat Summit

Διψήφια αύξηση παραγωγής και ενίσχυση κερδοφορίας για την Υδρόγειο


















