Tsomokos

Πρωτοβουλία Φιλικών Αλκοτέστ από την Reaction με την υποστήριξη της Prime Insurance

Η Prime Insurance Ελλάδος, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, και ο Γενικός Διευθυντής της κ. Ανδρέας Ρούβας βραβεύτηκαν για την ενεργή εταιρική κοινωνική δράση και τις πρωτότυπες πρωτοβουλίες της εταιρείας, σε ειδικές εκδηλώσεις τον Ιούνιο 2016 που έλαβαν χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας στην Κύπρο, και στην Αθήνα, αντίστοιχα.  Τις δύο εκδηλώσεις [...]

Groupama
Πρωτοβουλία Φιλικών Αλκοτέστ από την Reaction με την υποστήριξη της Prime Insurance

AIGLH 2

Η Prime Insurance Ελλάδος, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, και ο Γενικός Διευθυντής της κ. Ανδρέας Ρούβας βραβεύτηκαν για την ενεργή εταιρική κοινωνική δράση και τις πρωτότυπες πρωτοβουλίες της εταιρείας, σε ειδικές εκδηλώσεις τον Ιούνιο 2016 που έλαβαν χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας στην Κύπρο, και στην Αθήνα, αντίστοιχα.  Τις δύο εκδηλώσεις  τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κα. Άντρη Αναστασιάδη,  ο Δ/νων Σύμβουλος της Prime Insurance κ. Μ. Μιχαηλίδης , ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Π. Παναγιώτου, καθώς και κρατικοί αξιωματούχοι και δημοσιογράφοι κλαδικών μέσων και αυτοκινήτου.

O Γενικός Διευθυντής της Prime Insurance Ελλάδος κ. Ρούβας βραβεύτηκε για την προσφοράKYPROS και διαρκή στήριξη της εταιρείας στις δράσεις του κυπριακού ΜΚΟ REACTION, όπως οι φιλικοί έλεγχοι αλκοόλ (φιλικά αλκοτέστ). Στις σύντομες τοποθετήσεις του, ο κος Ανδρέας Ρούβας εξήρε τη σημασία των δράσεων της REACTION, τόνισε τη διαρκή και υψηλή προτεραιότητα της εταιρείας σε δράσεις με έντονο θετικό κοινωνικό αποτύπωμα και υπογράμμισε τη σημασία της υποστήριξης του έργου των εθελοντικών οργανώσεων με πρωτότυπες δράσεις.

Στην εκδήλωση της Αθήνας στην Αίγλη Ζαππείου, με τη ευκαιρία της βράβευσης της εταιρείας παρουσιάστηκε, σε ειδική δημοσιογραφική εκδήλωση που ακολούθησε, ο απολογισμός της 1ης φάσης φιλικών αλκοτέστ καθώς και ο σχεδιασμός της 2ης φάσης στα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι 2016.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν στατιστικά στοιχεία από την πρώτη φάση φιλικών ελέγχων στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων ξεχώρισε η μαζική προσέλευση πολιτών (περίπου 6.800 σε 10 δράσεις από το τέλος Ιανουαρίου έως τις 10 Απριλίου 2016), καθώς και ότι περίπου το 37,5% των ελεγχθέντων βρέθηκαν πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Οι μισοί εξ αυτών δεν δήλωσαν τη δέσμευσή τους για επιστροφή στο σπίτι με άλλο μέσο, κάτι AIGLH 28.06.16που αποτελεί πρόκληση και αφορμή για τη δεύτερη φάση των ελέγχων, στα ελληνικά νησιά. Σε δράσεις που θα λάβουν χώρα σε Πάρο, Νάξο, Μύκονο και Σαντορίνη τον Ιούλιο & Αύγουστο, βασικός στόχος είναι η ενημέρωση και αποτροπή οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνεύματος, αλλά και η γενικότερη πληροφόρηση σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες της υπερκατανάλωσης οινοπνεύματος στους πολυάριθμους έλληνες και ξένους επισκέπτες των νησιών μας.

Αποκλειστικός χορηγός και της 2ης φάσης φιλικών ελέγχων είναι η Prime Insurance, εταιρεία του Ομίλου DEMCO, ενώ αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας είναι το ραδιόφωνο του Alpha σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Orizon
Metropolitan

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121