ERGO

Στ. Τσαούσης: 3,5% ανάπτυξη για την ERGO το 2020 & 244 εκατ. εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

Στα θετικά αποτελέσματα του 2020 και τις εξελίξεις στην ERGO σε επίπεδο διοίκησης, στρατηγικής στόχευσης και στήριξης των συνεργατών αναφέρθηκε ο Στάθης Τσαούσης, Μέλος ΔΣ και Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών στην ERGO Ασφαλιστική, στην εκδήλωση βράβευσης των συνεργατών της Εταιρείας. Ο κ. Τσαούσης μίλησε για τις ενέργειες στις οποίες προέβη η εταιρεία στην περίοδο της [...]

Ethniki
Στ. Τσαούσης: 3,5% ανάπτυξη για την ERGO το 2020 & 244 εκατ. εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

Στα θετικά αποτελέσματα του 2020 και τις εξελίξεις στην ERGO σε επίπεδο διοίκησης, στρατηγικής στόχευσης και στήριξης των συνεργατών αναφέρθηκε ο Στάθης Τσαούσης, Μέλος ΔΣ και Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών στην ERGO Ασφαλιστική, στην εκδήλωση βράβευσης των συνεργατών της Εταιρείας.

Ο κ. Τσαούσης μίλησε για τις ενέργειες στις οποίες προέβη η εταιρεία στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης προκειμένου να στηρίξει εργαζόμενους, ασφαλισμένους και συνεργάτες αλλά και την αποχώρηση του Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου, Γενικού Διευθυντή της ERGO, που επί 34 χρόνια έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της Εταιρείας.

Όπως ανέφερε «το 2020 έκλεισε για την ERGO με 3,5% αύξηση της παραγωγής και 244 εκατομμύρια συνολικά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα. Τα αξιόγραφα επενδυτικού χαρτοφυλακίου ξεπέρασαν τα  850 εκατομμύρια και σε 95,8 εκατομμύρια ανήλθαν οι πληρωθείσες αποζημιώσεις».

Ο κ. Τσαούσης μιλώντας για την καινοτομία είπε πως «εδώ και αρκετά χρόνια επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και μέσα από το μελλοντικό σχεδιασμό μας στοχεύουμε στο να δημιουργήσουμε ένα ακόμη πιο φιλικό εξελιγμένο και αποτελεσματικό ψηφιακό περιβάλλον, που θα δώσει σε όλους μας περισσότερη ευελιξία και ταχύτητα».

Και πρόσθεσε πως «σε ένα δύσκολο περιβάλλον έχουμε όλες εκείνες τις σταθερές που χρειαζόμαστε για να διεκδικήσουμε όπως πάντα μαζί με τους συνεργάτες την ανάπτυξη και την προκοπή. Είναι στο χέρι μας και τις δυνατότητές μας το επόμενο χρονικό διάστημα να είναι περίοδος δημιουργίας, περίοδος προετοιμασίας, προκειμένου να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά και πάντοτε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις».

Εστιάζουμε στην κερδοφόρα πορεία της ERGO και στη δυναμική ανάπτυξη κλάδων ζωής και υγείας

interasco
Carglass

Σχόλια

Φόρτωση...
Imperial Insurance
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121