
Στα μέσα Ιουλίου θα διεξαχθούν, σύμφωνα με πληροφορίες του insurancedaily.gr, οι εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) που είχαν αναβληθεί στο πλαίσιο των ενεργειών για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.
Θυμίζουμε ότι αρχικά η Τράπεζα της Ελλάδος με ανακοίνωση της στις αρχές Μαρτίου ανέβαλε, μετά από μετά την αναβάθμιση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας του βαθμού επικινδυνότητας για τη μετάδοση και τις επιπτώσεις της νόσου COVID-19, τις εξετάσεις που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 7 και 8 Μαρτίου του 2020.
Οι εν λόγω εξετάσεις αφορούσαν την καταλληλότητα προσώπων απασχολούμενων σε πιστωτικά ιδρύματα που παρέχουν υπηρεσίες σύμφωνα με το άρθρο 93 του ν. 4514/2018.
Εν συνεχεία στις 24 Απριλίου ακυρώθηκαν και οι εξετάσεις της 9ης και 10ης Μαίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την πιστοποίηση καταλληλότητας προσώπων που παρέχουν υπηρεσίες, σύμφωνα με το άρθρο 93 του ν. 4514/2018.
Όπως αναφέρουν οι πηγές του Insurancedaily.gr η Τράπεζα προγραμματίζει να διεξάγει τις εξετάσεις στα μέσα Ιουλίου σε χώρο που θα μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό υποψηφίων χωρίς να δημιουργείται συνωστισμός.
Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΤτΕ για τις εξετάσεις στις 11 και 12 Ιουλίου
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Θανατηφόρο ατύχημα με Tesla: Η αντανάκλαση του ήλιου & η ΑΙ
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Πού κάνουν focus τα προγράμματα επαναπιστοποίησης διαμεσολαβητών

Παρέμβαση του ΕΕΑ για την προθεσμία επαναπιστοποίησης προς τον Υφυπουργό Οικονομικών

ΤτΕ: Πίνακες επιτυχόντων στις εξετάσεις Οκτωβρίου 2016

Η Interamerican συναντά το MDRT

Από το Δουβλίνο στις νέες προκλήσεις της ευρωπαϊκής διαμεσολάβησης

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη

Αναγκαία για τους επαγγελματίες η βαθύτερη Ψηφιακή επάρκεια και η ενσυναίσθηση


















