Tsomokos

Στέλλα Ζουλινάκη: 20 χρόνια Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής

Με αφορμή την ημέρα του Ασφαλιστή, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17/9 μαζί με τη γιορτή της Πίστεως, Αγάπης Ελπίδας & Σοφίας, η Στέλλα Ζουλινάκη, Executive Insurance Consultant της FeelSafe Insurance γιόρτασε 20 χρόνια πορείας στην Ελληνική Ασφαλιστική αγορά. Παρευρέθησαν στελέχη της αγοράς, φίλοι, συνεργάτες και δημοσιογράφοι οι οποίοι της ευχήθηκαν υγεία, ευημερία και πολλές επαγγελματικές [...]

AllSafe
Στέλλα Ζουλινάκη: 20 χρόνια Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής

Με αφορμή την ημέρα του Ασφαλιστή, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17/9 μαζί με τη γιορτή της Πίστεως, Αγάπης Ελπίδας & Σοφίας, η Στέλλα Ζουλινάκη, Executive Insurance Consultant της FeelSafe Insurance γιόρτασε 20 χρόνια πορείας στην Ελληνική Ασφαλιστική αγορά.

Παρευρέθησαν στελέχη της αγοράς, φίλοι, συνεργάτες και δημοσιογράφοι οι οποίοι της ευχήθηκαν υγεία, ευημερία και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κ. Ζουλινάκη να μοιράζεται με τον κόσμο την δική της προσωπική πορεία στο επάγγελμα, τους σταθμούς στην καριέρα της όπως επίσης και στην προσωπική της ζωή.  Παράλληλα στο video wall έπαιζαν inspirational videos με μηνύματα για την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης φτιαγμένα από το Insurance Academy, όπως επίσης και στιγμές βράβευσης της ίδιας στα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2017.

Μαρία Καμπούρη
Η κ. Μαρία Καμπούρη

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η πρώτη πελάτισσα της κ. Ζουλινάκη και κοντινή της φίλη κ. Μαρία Καμπούρη, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ασφαλίστρια και φίλη της τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η “Η Στέλλα νοιάζεται υπερβολικά για τους πελάτες της”.

Τέλος, το λόγο είχε ο εισηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Life Coacher Δημήτρης Τσέλιος ο οποίος στη σύντομη ομιλία του μίλησε για τα στάδια της ζωής του ανθρώπου και για τις στιγμές που “σημαδεύουν” τις ζωές μας.

Δημήτρης Τσέλιος
Ο Life Coacher Δημήτρης Τσέλιος

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης ήταν το “Ευχαριστώ” της κ. Ζουλινάκη στη μητέρα της για την αμέριστη συμπαράστασή της όλα αυτά τα χρόνια.

Ο κ. Γιώργος Κυρλάκης της SafePlus δήλωσε σχετικά:

“Ευχαριστώ τη Στέλλα που συνεργάζεται με την SafePlus γιατί πραγματικά είναι αξιόλογη, γεμάτη συναίσθημα, γνώσεις, ενέργεια και ήθος! Πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά στις μέρες μας. Θεωρώ ότι σήμερα ήταν μια μέρα αναγνώρισης του έργου των διαμεσολαβούντων που δεν συμβαίνει συχνά. Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε μαζί της και την ευχαριστούμε.”

FeelSafe I nsurance, Κυρλάκης

Ο κ. Γιώργος Καραβίας της Karavias Underwriting Agency δήλωσε σχετικά:

“Πραγματικά θα ήθελα να συγχαρώ τη Στέλλα για την εξαιρετική προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Θα ήθελα να τονίσω το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει η ίδια στην εξειδικευμένη Ασφάλιση, για το προσωπικό service που θέλει να δώσει στους πελάτες της προσπαθώντας να βρει τα κατάλληλα προϊόντα, είτε αυτά βρίσκονται στην Ελληνική Αγορά είτε στην αγορά των Lloyd’s του Λονδίνου. Πραγματικά χαίρομαι που συνεργάζομαι με τη FeelSafe γιατί είναι λάτρης των εξειδικευμένων White label προϊόντων κάτι το οποίο λείπει από την αγορά σήμερα. Της εύχομαι υγεία, επαγγελματικές επιτυχίες, και να είναι σίγουρη ότι εμείς θα την στηρίξουμε στα εναλλακτικά προϊόντα που αναζητεί.”

Γ. Καραβίας

Τέλος αξίζει να σημειωθεί το “δώρο” που έκανε η FeelSafe Insurance σε συνεργασία με την Affidea Ευρωιατρική καθώς σε κάθε έναν από τους καλεσμένους τους δόθηκε ένα Δωρεάν Check up.

Minetta

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121