ERGO

Στην Αθήνα η ετήσια παγκόσμια συνάντηση του Ομίλου Groupama

Η ετήσια συνάντηση (Convention) των στελεχών από όλες τις θυγατρικές παγκοσμίως του ομίλου  Groupama, πραγματοποιήθηκε φέτος στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα, από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου. Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη συμμετείχαν στη συνάντηση, κατά την οποία αναλύθηκαν τα συνολικά αποτελέσματα του Ομίλου, αλλά και των κατά τόπους θυγατρικών του, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις [...]

AllSafe
Στην Αθήνα η ετήσια παγκόσμια συνάντηση του Ομίλου Groupama

Η ετήσια συνάντηση (Convention) των στελεχών από όλες τις θυγατρικές παγκοσμίως του ομίλου  Groupama, πραγματοποιήθηκε φέτος στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα, από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου.

Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη συμμετείχαν στη συνάντηση, κατά την οποία αναλύθηκαν τα συνολικά αποτελέσματα του Ομίλου, αλλά και των κατά τόπους θυγατρικών του, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από την GroupamaΑσφαλιστική, αξιολογήθηκαν τα διδάγματα των προκλήσεων που αντιμετωπίστηκαν και τέθηκαν οι στόχοι για το άμεσο και μακροπρόθεσμο μέλλον.

Ο Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και απασχολεί σήμερα περίπου 32.000 εργαζομένους σε 10 χώρες, κυρίως της Ευρώπης, αλλά και της Ασίας, όπως η Κίνα, καλύπτοντας τις ανάγκες πάνω από 12 εκ. πελατών. Αποτελεί,μάλιστα, τον μοναδικό γαλλικό όμιλο ασφαλίσεων που δραστηριοποιείται σήμερα στην ελληνική αγορά μέσω της Groupama Ασφαλιστικής, η οποία μετρά περισσότερα από 90 χρόνια επιτυχημένης πορείας, τα τελευταία δώδεκα ως 100% θυγατρική του Ομίλου Groupama.

Στο πλαίσιο του International Convention – το οποίο πραγματοποιήθηκεμετά από αναβολή δύο ετών λόγω πανδημίας- η συζήτηση επικεντρώθηκε τόσο στα θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού και αναβάθμισης των εσωτερικών λειτουργιών του Ομίλου, όσο και στο ζήτημα της βιωσιμότητας, το οποίο αποτελεί πλέον κορωνίδα της υπεύθυνης εταιρικής στρατηγικής. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, τα στελέχη του Ομίλου Groupama ανανέωσαν με αισιοδοξία το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντησή τους το 2022.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Groupama Ασφαλιστικής, Χρήστος Κάτσιος ανέφερε στο περιθώριο της συνάντησης:

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που, παρά τις αντίξοες συνθήκες, καταφέραμε να φιλοξενήσουμε στην Αθήνα, το International Convention του Ομίλου Groupama. Μάς τιμά ιδιαίτερα η παρουσία στη χώρα μας στελεχών- συναδέλφων μας- από όλο τον πλανήτη, οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τα πρόσφατα διδάγματά τους. Ανταλλάσσοντας απόψεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την εταιρική υπευθυνότητα, αλλά και την εσωτερική λειτουργία των εταιρειών μας, καταλήξαμε σε χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία θα αποτελέσουν την πυξίδα για το μέλλον του Ομίλου».

interasco
Υδρόγειος

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121