ERGO

Στις Ασφάλειες Σιδέρη το συμβόλαιο του ακυβέρνητου λεωφορείου στον Πειραιά

Αναμένεται η ολοκλήρωση του πορίσματος της τροχαίας για να διαλευκανθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο χθεσινό δυστύχημα με το λεωφορείο 915 στον Πειραιά. της Βίκυς Γερασίμου Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο οδηγός  έβαλε χειρόφρενο και εξήλθε του λεωφορείου για να δει έαν μπορούσε να περάσει από το στενό στην Ασκληπιού. Για άγνωστη [...]

AllSafe
Στις Ασφάλειες Σιδέρη το συμβόλαιο του ακυβέρνητου λεωφορείου στον Πειραιά

Αναμένεται η ολοκλήρωση του πορίσματος της τροχαίας για να διαλευκανθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο χθεσινό δυστύχημα με το λεωφορείο 915 στον Πειραιά.

της Βίκυς Γερασίμου

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο οδηγός  έβαλε χειρόφρενο και εξήλθε του λεωφορείου για να δει έαν μπορούσε να περάσει από το στενό στην Ασκληπιού.

Για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία το λεωφορείο άρχισε να κινείται προκαλώντας υλικές ζημιές σε τουλάχιστον 12 οχήματα και τραυμάτισε σοβαρά έναν ηλικιωμένο 77 ετών που νοσηλεύεται -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες – σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι έρευνες των αρμοδίων αρχών θα δείξουν για ποιους λόγους προκλήθηκε το ατύχημα και που θα αποδοθούν οι ευθύνες. Το λεωφορείο είναι ασφαλισμένο στην εταιρεία Γ. Σιδέρης  που αναμένει την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών και την έκδοση των πορισμάτων.

Designia
Carglass

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα