
Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα κέρδη που εμφάνισε η καναδική ασφαλιστική Sun Life Financial στο β’ τρίμηνο του έτους, με ώθηση από την ανάπτυξη σε όλες τις δραστηριότητες καθώς και από την αποδυνάμωση του δολαρίου Καναδά.
Τα καθαρά κέρδη των δραστηριοτήτων στον Καναδά, που είναι η μεγαλύτερη μονάδα της εταιρείας, ενισχύθηκαν κατά 78% στα 337 εκατ. δολάρια Καναδά στο δεύτερο τρίμηνο.
Όπως ανακοίνωσε η Sun Life, τα καθαρά και λειτουργικά κέρδη για τις συνεχώς αναπτυσσόμενες δραστηριότητες στην Ασία, υπερδιπλασιάστηκαν στα 93 εκατ. δολάρια Καναδά.
Παράλληλα, η αποδυνάμωση του δολαρίου Καναδά έδωσε ώθηση στα λειτουργικά αποτελέσματα των διεθνών δραστηριοτήτων.
Τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας από το Τορόντο, σημείωσαν αύξηση στα 731 εκατ. δολάρια Καναδά, ή 1,19 δολάρια ανά μετοχή, έναντι 488 εκατ. δολαρίων Καναδά, ή 80 σεντς ανά μετοχή στην αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Και Αν Συμβεί… να οικονομικό έχεις σχέδιο;

Η Εθνική Ασφαλιστική εκσυγχρονίζει τα κεντρικά της συστήματα

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP


















