ERGO

Χωρίς Ανάδοχο Ασφαλιστική δεν αποζημιώνονται οι πελάτες της Ασπίς

Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:30 το απόγευμα  θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια στο Ηράκλειο Κρήτης στο κινηματοθέατρο Αστόρια.

Groumama Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:30 το απόγευμα  θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια στο Ηράκλειο Κρήτης στο κινηματοθέατρο Αστόρια.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Ο πρόσφατα ψηφισθείς νόμος για το ζήτημα των εκατοντάδων χιλιάδων εγκλωβισμένων ασφαλισμένων των ασφαλιστικών εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, είναι ουσιαστικά κενό γράμμα αν δεν βρεθεί ανάδοχος ασφαλιστική εταιρεία.

Ο συνεχόμενος εφησυχασμός της κυβέρνησης και η απουσία οποιασδήποτε πρωτοβουλίας που να προωθεί την επίλυση του τεράστιου αυτού κοινωνικού προβλήματος, οδηγεί σε αναπόφευκτη προσφυγή σε κάθε νόμιμο μέσο διεκδίκησης των περιουσιών που διακυβεύονται.

Η συμμετοχή όλων των παθόντων κρίνεται απαραίτητη και κρίσιμη για τις αποφάσεις που θα πάρουμε για τη συνέχιση του αγώνα μας”.

Πληροφορίες: Κωνσταντίνα Φωτοπούλου στα τηλέφωνα 2810-227737, 6944-834090.

Designia
Minetta

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα