
Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και η Επιχείρηση ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μια στρατηγική συνεργασία που βασίζεται και σε κοινές αξίες.
Με τη συμφωνία, η οποία έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, εξασφαλίζεται σειρά πλεονεκτημάτων για το σύνολο των εργαζομένων της μεγαλύτερης εταιρίας σε ανθρώπινο δυναμικό στη χώρα μας, καθώς και των οικογένειών τους, πέραν της απρόσκοπτης πρόσβασης και άμεσης εξυπηρέτησής τους σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, το οποίο απέκτησε πρόσφατα και τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης (Gold Seal of Approval®) για Διαπίστευση Νοσοκομείων από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό Joint Commission International (JCI).
Η ιδιαίτερη έμφαση που δίνουν και οι δύο πλευρές στα θέματα ποιότητας και ασφάλειας αποτελεί κομβικό στοιχείο της συνεργασίας τους, η οποία προβλέπει προνομιακούς όρους νοσηλείας, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και δωρεάν επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και σε μεγάλο αριθμό ειδικοτήτων στα Εξωτερικά Ιατρεία του νοσηλευτικού κέντρου.
Στις περιπτώσεις νοσηλείας, εξάλλου, η συμφωνία προβλέπει δωρεάν μετακίνηση με ασθενοφόρο εντός Αττικής, ενώ όπου απαιτείται εξασφαλίζεται και δωρεάν προσωπικός συνοδός εξυπηρέτησης ασθενών (personalized services). Επισημαίνεται ότι η Επιχείρηση ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ αριθμεί περίπου 25.500 εργαζόμενους, από τους οποίους οι 16.000 στον νομό Αττικής.
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ερρίκος Ντυνάν: «Γέφυρα ζωής» με δωρεά οργάνων για έξι ασθενείς

Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας

Ερρίκος Ντυνάν: Ο ακαδημαϊκός Γεώργιος Χρούσος στην πρεμιέρα του μοριοδοτούμενου εκπαιδευτικού προγράμματος

Έκλεισε το deal για το Ιασώ

Ερώτηση στη βουλή για τη φερόμενη εξαγορά του ΙΑΣΩ

Ερρίκος Ντυνάν: Ρομποτικό άλμα με το Da Vinci 5

Όμιλος IMITHEA:Στρατηγική συνεργασία με τη Roche Diagnostics


















