
Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Αττική, ενώ αναγνωρίζει το ηρωικό έργο των Σωμάτων Ασφαλείας, που ρίχνονται στη μάχη με τις φλόγες.
Στο πλαίσιο αυτό, τα Διαγνωστικά Κέντρα ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Αττική και στη Χαλκίδα συμμετέχουν στην παροχή δωρεάν εξετάσεων σε όλους τους πληγέντες από τις πυρκαγιές καθώς και στους Πυροσβέστες, τους πιλότους των εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας και όλων των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας, που μετέχουν στις προσπάθειες πυρόσβεσης.
Πιο συγκεκριμένα, μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, όσοι απευθύνονται στα παραπάνω διαγνωστικά κέντρα δεν θα πληρώνουν συμμετοχή για όλες τις εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις που θα χρειαστούν και για τις οποίες θα έχουν παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ.
Για την ταυτοποίησή τους, οι πληγέντες θα πρέπει να επιδεικνύουν σχετική βεβαίωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το δήμο τους ή από άλλη αρμόδια αρχή. Τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας θα πρέπει να επιδεικνύουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.
Εφόσον οι εξετάσεις τους απαιτούν ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο, ώστε να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα.
Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εδώ και 43 χρόνια πρωτοπορεί στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με γνώμονα την επιστημονική αριστεία, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, την προαγωγή της Υγείας όλων αλλά και την κοινωνική προσφορά. Σήμερα διαθέτει περισσότερα από 75 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 1 Διατροφολογικό Κέντρο, 1 Δερματολογικό Κέντρο, 1 Οδοντιατρείο και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών.
Δημοφιλή
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση
Σχόλια
Trending News

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Τα διδάγματα στην Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο Ιράν
Στο 14ο Kallithea Run η EUROINS Ελλάδος ως Μέγας Χορηγός
Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Πρόληψη της Υγείας με ειδικά πακέτα εξετάσεων τον Απρίλιο και τον Μάιο

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Δωρεάν Προληπτικές Εξετάσεις Καρδιάς μέσω του Εθνικού Προγράμματος “Προλαμβάνω”

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

1η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης από την ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
Στρατηγική συνεργασία της Diaverum με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ







