
Άνω των 25 εκατ. αναμένεται να φτάσουν σύμφωνα με πληροφορίες οι ασφαλισμένες απώλειες από την κακοκαιρία που έπληξε στις 10-11 Νοεμβρίου το Ηράκλειο Κρήτης.
Οι έντονες βροχοπτώσεις και οι χείμαρροι που σημειώθηκαν εκείνη την περίοδο στην περιοχή παρέσυραν οχήματα και προκάλεσαν σε εκτεταμένες ζημιές σε επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και οικίες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπάρχουν πολλές ζημιές σε επιχειρήσεις και ξενοδοχεία που αγγίζουν το 1 εκατ., ενώ υπάρχει και μονάδα ξενοδοχείου με ζημιά που ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ.
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος των διαμεσολαβητών Ηρακλείου, κ. Κώστας Φραγκιαδάκης τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή οδήγησαν σε μεγάλης κλίμακας οικονομικές απώλειες.
Επισήμανε ότι «είναι σημαντικό να αντιληφθούμε πως μπορεί η πρόληψη να προστατεύσει τις περιουσίες μας. Υπάρχουν ζημιές που δυστυχώς δεν θα καλυφθούν επειδή είναι ανασφάλιστες όταν για να ασφαλίσεις περιουσία αξίας 100.000 ευρώ χρειάζεσαι ασφάλιστρο 100 ευρώ.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ζημιές που θα είχαν εξαιρετικά μικρό κόστος για να ασφαλιστούν».
Σχόλια

Cover Insurance & Eurolife FFH: Επιβραβεύοντας την επιτυχία, επενδύοντας στους ανθρώπους
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Δείτε τους 30 φιναλίστ στα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» 2026
Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz
Γ. Καντώρος: Στόχος το 1 δισ. ευρώ ασφάλιστρα & παρουσία σε 10 χώρες
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εθνική Ασφαλιστική: Χρυσή Διάκριση EcoVadis

ΜΙΝΕΤΤΑ: Συμμετείχε στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

H EUROINS Ελλάδος Xρυσός Χορηγός της 8ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στη Θεσσαλονίκη

Γ. Καντώρος: Στόχος το 1 δισ. ευρώ ασφάλιστρα & παρουσία σε 10 χώρες

Πράσινο φως από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για CrediaBank και Europi Holdings

Η Interamerican παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια (video)

Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών


















