
Σημαντικά ζητήματα έχουν προκύψει με το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο του mega για την κάλυψη των εργαζομένων.
Στο θέμα είχε αναφερθεί στα μέσα Ιουλίου με άρθρο του το insurancedaily, περίοδο κατά την οποία το mega βρισκόταν σε συζητήσεις με τη MetLife για να βρεθεί λύση διάσωσης του ομαδικού.
Όμως δεδομένου ότι δεν υπήρξαν θετικές εκβάσεις και το κανάλι δεν έχει καταβάλλει τα ασφάλιστρα εδώ και περίπου ένα χρόνο στην ασφαλιστική εταιρεία έχουν σταματήσει να εξυπηρετούνται και τα claims από τον Μάρτιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες αν και τη σχετική ενημέρωση έχει γνωστοποιήσει η εταιρεία με επιστολές προς τους αρμοδίους του Mega – με την τελευταία επιστολή να φέρει ημερομηνία Ιουνίου – ωστόσο οι εργαζόμενοι δεν ενημερώθηκαν ότι δεν είναι καλυμμένοι με αποτέλεσμα να κάνουν χρήση υπηρεσιών για τις οποίες θεωρούσαν ότι θα αποζημιωθούν ή ότι θα καλυφθούν από την ασφαλιστική εταιρεία.
Επί του προκειμένου το βάρος πέφτει στους ανθρώπους του mega που είχαν επιφορτιστεί με τη διαχείριση του εν λόγω συμβολαίου και την ενημέρωση των εργαζομένων που από ότι φαίνεται άργησε να φτάσει στους ενδιαφερομένους, που τώρα αναζητούν τρόπους να καλύψουν πρόσθετα έξοδα.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus

Πασχαλινό Bazaar με κοινωνικό αποτύπωμα στα γραφεία της Groupama







