Αν ισχύουν οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί, τότε σεβαστοί αναγνώστες, όλες οι Κυβερνήσεις των τελευταίων 70 χρόνων εργάζονταν για ξένες δυνάμεις, σε βάρος της Ελλάδας! Είναι μια τρομερή διαπίστωση, όμως τα γεγονότα, αν ισχύουν, το επιβεβαιώνουν. Γνωρίζει κανείς για τη Σύμβαση Cooper; Αυτή υπογράφτηκε το 1940 και έληξε στις 31.12.2010, δηλαδή, υπογράφτηκε για… 70 χρόνια. Προσέξτε και αυτό. Στη λήξη της, η σύμβαση ανανεώνεται αυτόματα για άλλα… 25 χρόνια, εκτός και αν η Ελληνική Κυβέρνηση δηλώσει γραπτώς ότι δεν ενδιαφέρεται να την ανανεώσει, εντός έξι μηνών από την ημερομηνία λήξεως της σύμβασης! Περιέχει δηλαδή η σύμβαση τις μονομερείς διατάξεις που προσβάλλονται από το νόμο γιατί γράφονται μονόπλευρα και καταχρηστικά όπως συνήθιζε η Αγγλία να χειρίζεται τις Αποικίες της.
1. Μέχρι το τέλος του 2010, σύμφωνα με τη σύμβαση, ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας ανήκει στις ΗΠΑ! Αν είναι δυνατόν για μια Ελληνική Κυβέρνηση να υπογράφει μια παρόμοια σύμβαση!
2. Υπάρχει στο Υπουργείο Βιομηχανίας το κείμενο της σύμβασης και παραδίδεται σαν «ιερό κείμενο» από υπουργό σε υπουργό. Η σύμβαση έληξε στις 30 Ιουνίου, 2011, δηλαδή χθες! Ελπίζουμε η Ελληνική Κυβέρνηση να έστειλε την αρνητική της απάντηση περί μη ανανέωσης της Σύμβασης και να μην το… ξέχασε λόγω του υπερεπείγοντος θέματος της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου. Έγινε σχετική επερώτηση στη Βουλή με αριθμό 6696. Ποιες είναι οι δεσμεύσεις της Ελλάδας από την σύμβαση Cooper, βάσει της οποίας τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά» της Ελλάδας, καθώς και ο υδάτινός μας πλούτος, τίθενται υπό την αιγίδα του Αμερικανικού consortium εταιρειών; Ελπίζουμε να έχουμε νεότερα στο τόσο σοβαρό αυτό θέμα.
3. ΕΛΛΑΔΑ: Η πλουσιότερη χώρα του Πλανήτη σε ραδόνιο, ρουτίλιο, κόκκινο υδράργυρο, λουτέσιο και λανθάνιο, εμπλουτισμένο ουράνιο, λιγνίτη, αλουμίνιο, βωξίτη, μαγγάνιο, χρυσό, νικέλιο, σμηκτίτες, μαγνήσιο, χρωμίτη, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ επίσης το περίφημο ΟΣΜΙΟ. Η Ελλάδα, μόνο από τα αποθέματα του Μεθανίου που έχει στη μία άκρη της Κρήτης, φτάνει να κινήσει για 10.000 χρόνια τα αυτοκίνητα του πλανήτη!
4. Η κυβέρνηση με το Μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση έχει υποθηκεύσει τη δημόσια γη…
5. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τις οποιεσδήποτε δικαστικές διαμάχες με πολίτες ή το ίδιο το κράτος που θα προκύψουν για θέματα ένεκα του μνημονίου, αρμόδιο δικαστήριο επίλυσης είναι το αγγλικό δικαστήριο και ως εκ της αποφάσεώς τους, οποιαδήποτε δανειοδότρια χώρα, οργανισμός ή ιδιώτης δικαιωθεί από το αγγλικό δικαστήριο, θα μπορεί να πουλήσει σε τρίτους κρατική γη και κρατικό πλούτο!!
Ο μακαρίτης ο Μπάτσης στο βιβλίο που είχε γράψει το 1947 με τίτλο “Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα”, αποκάλυψε την ύπαρξή της…
Το αποτέλεσμα αυτής της αποκάλυψης ήταν να τουφεκιστεί ο Μπάτσης μαζί με τον Μπελογιάννη το 1952! Από τους 12 που ήταν για “ντουφέκι”, επέλεξαν μόνον 3, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Μπάτσης! Kαταλάβατε γιατί κανένας πολιτικός δεν αποτολμά να ακουμπήσει τα παρθένα κοιτάσματα ορυκτού πλούτου που βρίσκονται στην Ελλάδα; Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη με σιδερο-χρώμιο και νικέλιο και δεν παράγουμε ούτε γραμμάριο ανοξείδωτου χάλυβα. Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://freelakon.pblogs.gr/2010/10/h-symbash-cooper-poios-htan-o-dhmhtrhs-mpatshs.html
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Το «Και Αν Συμβεί» μετασχηματίζεται σε “Your Insurance Tribe

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus






