Tsomokos

Αποζημιώσεις 100 εκατ. ευρώ Πλήρωσε η Interamerican το Α’ Τετράμηνο

Η πολιτική εστίασης της Interamerican στον πελάτη, με εφαρμογή σε όλες τις πτυχές διαχείρισης της σχέσης μαζί του, έχει ως «αιχμή», όπως επισημαίνει η Εταιρεία, την άμεση και δίκαιη λειτουργία αποζημιωτικών διαδικασιών. Η Interamerican κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους έχει καταβάλει συνολικά 99,76 εκατ. ευρώ σε ασφαλισμένους και δικαιούχους, σε όλους τους κλάδους των δραστηριοτήτων της, [...]

AllSafe

Kotsalos_InteramericanΗ πολιτική εστίασης της Interamerican στον πελάτη, με εφαρμογή σε όλες τις πτυχές διαχείρισης της σχέσης μαζί του, έχει ως «αιχμή», όπως επισημαίνει η Εταιρεία, την άμεση και δίκαιη λειτουργία αποζημιωτικών διαδικασιών. Η Interamerican κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους έχει καταβάλει συνολικά 99,76 εκατ. ευρώ σε ασφαλισμένους και δικαιούχους, σε όλους τους κλάδους των δραστηριοτήτων της, σε 125.138 περιπτώσεις. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γ. Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος της Interamerican, «η συνέπεια της Εταιρείας στις Αποζημιώσεις διασφαλίζεται από παγιωμένες βέλτιστες πρακτικές διαφάνειας και αξιοπιστίας και τυποποιημένες διαδικασίες, βασισμένες στην τεχνολογία.

Interamerican ktirio1Η πελατοκεντρική πολιτική συνδέεται με ένα σύγχρονο μοντέλο διαχείρισης παραπόνων που στηρίζεται στο πρότυπο ISO 10002:2005 και με καινοτόμες εφαρμογές underwriting». Ειδικότερα, κατά το πρώτο τετράμηνο η Εταιρεία αποζημίωσε στον κλάδο Ζωής με 48,07 εκατ. ευρώ 19.700 περιπτώσεις – θανάτων, λήξης Συμβολαίων, ανικανοτήτων και εξαγορών – ενώ στον κλάδο Υγείας κατέβαλε 18,84 εκατ. ευρώ σε 59.596 περιπτώσεις, με τις καταβολές για νοσοκομειακά να φθάνουν τα 6,46 εκατ. και για καλύψεις προγραμμάτων Medisystem τα 11,76 εκατ.

Στους κλάδους Γενικών Ασφαλειών η Interamerican πλήρωσε 24,92 εκατ. σε 20.903 περιπτώσεις, με τις Αποζημιώσεις στον κλάδο Αυτοκινήτου να φθάνουν στα 21,81 εκατ. ευρώ. Για Ομαδικά Συμβόλαια ζωής, υγείας, συνταξιοδοτικά και ζημιών η Εταιρεία κατέβαλε 7,93 εκατ. ευρώ σε 24.939 δικαιούχους.

Αποζημιώσεις 1ου 4μήνου

Πλήθος

Ποσόν (εκατ. €)

Ζωής – Υγείας

79.296

66,91

Γενικών Ασφαλειών

20.903

24,92

Ομαδικών συμβολαίων

24.939

7,93

Σύνολο

125.138

99,76

Orizon
Europi Insurance

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121