
Tα σημάδια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα είναι ελάχιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Canberra Times», που φιλοξενεί ταξιδιωτικό αφιέρωμα στην Αθήνα μέσα από δύο άρθρα. Και στα δύο άρθρα σημειώνεται πως τα σημάδια της οικονομικής κρίσης δεν είναι ιδιαίτερα εμφανή (συνοψίζονται στις εκπτώσεις στα καταστήματα ρούχων και σε μονοήμερες απεργίες), ενώ αναφέρεται και το γεγονός της υπερβολής των Μέσων Ενημέρωσης (παραθέτοντας τον πρώην Αυστραλό πρωθυπουργό Γκοφ Γουίτλαμ, ο οποίος είχε σχολιάσει στο παρελθόν ότι “το μέγεθος μιας διαδήλωσης εξαρτάται από το πού είναι τοποθετημένος ο κάμεραμαν”).
Το πρώτο δημοσίευμα αναφέρεται σχεδόν αποκλειστικά στο Κολωνάκι, τα ακριβά καταστήματα και τα γεμάτα με κόσμο καφέ, ενώ για τους φιλότεχνους υπάρχει το Μουσείο Μπενάκη. Δίνονται πληροφορίες για τη διαμονή, τη διασκέδαση και τις γαστριμαργικές απολαύσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας. Στο δεύτερο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι Αθηναίοι παρομοιάζουν την Αθήνα με τη Βαρκελώνη, γεγονός που αληθεύει σε ό,τι αφορά στα μουσεία, τις γκαλερί, τα καφέ και το λάιφσταϊλ, σύμφωνα με τον συντάκτη.
Γίνεται, επίσης, λόγος για την ιστορία της πόλης ως κοιτίδας του δυτικού πολιτισμού, γεγονός που είναι εμφανές ακόμη και σήμερα, ενώ προτείνεται στους φίλους του κλασικού πολιτισμού να επισκεφθούν την ιστοσελίδα που κατασκεύασε το υπουργείο Πολιτισμού για το αέτωμα και την αναστύλωση του Παρθενώνα (www.parthenonfrieze.gr), καθώς και το Μουσείο Ακρόπολης (γίνεται η σχετική αναφορά στα Μάρμαρα του Παρθενώνα που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο).
Πηγή: ΑΝΑ-ΜΠΕ
Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista
ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Τεχνικός Διευθυντής o κ.Μιχάλης Κολέτσος
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των 7 εκατ. ευρώ

INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα

Η CrediaBank και η Ευρώπη Ασφαλιστική μαζί σε έναν ενιαίο όμιλο

Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista

Εμπόδιο για την ασφαλιστική αγορά ο αρνητικός ρυθμός των αποταμιεύσεων

Το Piraeus Starup Accelerator στήριξε τη νεοφυή επιχειρηματικότητα

Διαγωνισμός στην Insurancemarket για ένα iPhone Duo


















