Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Σύγχρονο Ασφαλιστικό Γραφείο» και θέμα τις καινοτομίες και τις λύσεις που προσφέρουν οι σημερινές τεχνολογίες στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 19 Μαΐου, στη Microsoft Ελλάς, Λ. Κηφισίας 221, Μαρούσι (Αίθουσα Ηριδανός).
Είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιαστούν νέες τεχνολογίες, της Microsoft καθετοποιημένες στην Ασφαλιστική Αγορά από συνεργάτες που τις χρησιμοποιούν. Στην εκδήλωση θα γίνει αναφορά στο i-View Insurance και σε καθημερινά διαγράμματα ροής (workflows), επίσης θα αναλυθεί πως επηρεάζονται αυτά με τις νέες τεχνολογίες. Θα γίνει κατανοητό ο λόγος τον οποίο μέσω ενός CRM και παράλληλα μέσω των δραστηριοτήτων του, μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα το γραφείο σας.
Επίσης θα δείτε πως το Microsoft Outlook «μιλάει» και ασφαλιστικά και γιατί είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσετε Microsoft Online Services στο ασφαλιστικό γραφείο σας. Ακούστε από κοντά, αυτούς που έχουν εμπιστευτεί τις τεχνολογίες της Microsoft και έχουν οργανώσει τις ασφαλιστικές εργασίες τους.
Η εκδήλωση δεν θα έχει τεχνικό περιεχόμενο. Θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και demos με χρήση Videos & Power Points. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από εκπροσώπους του χώρου της Ασφαλιστικής Αγοράς και συνεργάτες της Microsoft.
Για να δείτε αναλυτικά την agenda, κάντε κλικ εδώ.
Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ εδώ.
Για την παρουσία σας είναι απαραίτητη η εγγραφή σας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για την εκδήλωση δεν υπάρχει κόστος.
Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε στην εκδήλωση μας.
Με εκτίμηση,
CRM Team,
Softwhere Ε.Π.Ε., Δ. Αρεοπαγίτου 3, Ακρόπολη, Αθήνα
Τηλεφωνικό κέντρο: 210 92 29 792
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Ασφάλιση υγείας: Τι έδειξε η «ακτινογραφία» για τις αυξήσεις
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Favikon: Ο Ν. Γεωργόπουλος στη λίστα των κορυφαίων 200 παγκοσμίως

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει τη «Σύνδεση Πελάτη» με νέες δυνατότητες

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία

SYNDEA: Στρατηγική προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Dallbogg: Στη συνεργασία με εποπτικές αρχές και EIOPA η λύση

"Μητρώο" ασφαλισμένων επιχειρήσεων προτείνει η ΕΑΕΕ στην κυβέρνηση

Αυξημένο κατά 13 εκατ. ευρώ το ενεργητικό των ΤΕΑ


















