Δεξίωση προς τιμήν των εκπροσώπων της ελληνικής και διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς θα παραθέσει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), με την ευκαιρία της επετείου των 25 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου.
Η δεξίωση θα δοθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013, στις 9:00 μμ. Θα προηγηθεί, για όσους δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ξενάγηση στις αίθουσες του Μουσείου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας (ΕΑΕΕ).
Σκοπός της επετειακής εκδήλωσης είναι η σύσφιγξη των σχέσεων με τους εκπροσώπους της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς, η προβολή των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου σε ολόκληρο τον επιχειρηματικό κλάδο και φυσικά ο εορτασμός 25 χρόνων προσφοράς και αδιάλειπτης παρουσίας στο οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας.
Κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση: 80€/άτομο
Κόστος συμμετοχής για τα Μέλη του Συνδέσμου στην εκδήλωση: 60€/άτομο
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Το «Και Αν Συμβεί» μετασχηματίζεται σε “Your Insurance Tribe

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus






