ERGO

Επιθεώρηση Γ. Φουφόπουλου: Γιόρτασε άλλη μια χρονιά Επιτυχιών

Στον πολυχώρο του Balux Prive Septem, δίπλα στη θάλασσα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 30 Μαΐου 2014 εκδήλωση από την Επιθεώρηση του Γιώργου Φουφόπουλου. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να γιορτάσει η Επιθεώρηση, για άλλη μια χρονιά, την επιτυχία της να βρεθεί και πάλι στην κορυφή της Πρώτης Ασφαλιστικής Εταιρείας της χώρας, της Εθνικής Ασφαλιστικής. Το παρών έδωσαν όλοι [...]

Sofos Insurance
Επιθεώρηση Γ. Φουφόπουλου: Γιόρτασε άλλη μια χρονιά Επιτυχιών

Foufopoulos G. Στον πολυχώρο του Balux Prive Septem, δίπλα στη θάλασσα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 30 Μαΐου 2014 εκδήλωση από την Επιθεώρηση του Γιώργου Φουφόπουλου.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να γιορτάσει η Επιθεώρηση, για άλλη μια χρονιά, την επιτυχία της να βρεθεί και πάλι στην κορυφή της Πρώτης Ασφαλιστικής Εταιρείας της χώρας, της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Το παρών έδωσαν όλοι οι συνεργάτες της Επιθεώρησης, βραβευθέντες και μη, στελέχη από την Ασφαλιστική Αγορά και Εκπρόσωποι του Κλαδικού Τύπου.

Με την πρωτοβουλία του αυτή, ο κ. Γιώργος Φουφόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει αλλά και να τιμήσει και αυτός με τη σειρά του, όλους τους συνεργάτες του για τις θυσίες τους, τις προσπάθειές τους και, κυρίως, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και κατά το 2013 στην Επιθεώρηση και στην Εθνική Ασφαλιστική.

interasco
Υδρόγειος

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα