Η θήκη QuickWindow™ προσφέρει κομψή και πρακτική προστασία, είναι ειδικά σχεδιασμένη για το LG G2 και είναι διαθέσιμη σε επτά χρώματα.
Η LG Electronics (LG), ταυτόχρονα με το κορυφαίο και πολυαναμενόμενο smartphone LG G2, πρόκειται να παρουσιάσει μια σειρά από θήκες υψηλής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένες για τη συγκεκριμένη συσκευή. Η QuickWindowTM, μια νέα εντυπωσιακή θήκη, αποτελεί την τελευταία προσθήκη της LG στη σειρά των premium αξεσουάρ για smartphones. Εκτός από θήκες, η σειρά περιλαμβάνει επίσης ακουστικά και φορητούς φορτιστές.
Ένα μικρό άνοιγμα ή “παράθυρο” στο κάλυμμα της θήκης QuickWindowTM επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει διάφορες πληροφορίες που εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού, χωρίς να πρέπει να ανοίξει τη θήκη. Με μια απαλή κίνηση του δακτύλου (swipe), το QuickWindowTM UX εμφανίζεται στο παράθυρο της θήκης, ώστε ο χρήστης να μπορεί να βλέπει το περιεχόμενο της οθόνης ενώ βρίσκεται σε κίνηση. Μέσα από το κάλυμμα της θήκης QuickWindowTM μπορούμε να δούμε τις ενδείξεις του ρολογιού, την πρόβλεψη για τον καιρό, το ξυπνητήρι, το music player, λεπτομέρειες για τις εισερχόμενες κλήσεις και τα εισερχόμενα μηνύματα.
«Το τελευταίο premium αξεσουάρ της LG είναι μια κομψή θήκη η οποία προσφέρει πρακτικές λύσεις στο χρήστη και ταυτόχρονα προστατεύει το smartphone, το οποίο για πολλούς καταναλωτές αποτελεί μια σημαντική επένδυση,» δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, President & CEO, LG Electronics Mobile Communications Company. «Οι σχεδιαστές των smartphone της εταιρείας μας έχουν στο μυαλό τους ποιος τύπος θήκης ταιριάζει καλύτερα με τη συσκευή που έχουν σχεδιάσει. Έτσι, είναι λογικό οι σχεδιαστές της LG να θέλουν να μοιραστούν με τους καταναλωτές το όραμά τους για το τέλειο αξεσουάρ.»
Η θήκη QuickWindowTM για το LG G2 θα είναι διαθέσιμη σε επτά διαφορετικά χρώματα: μαύρο, λευκό, ροζ, μωβ, μπλε, ανοικτό πράσινο και κίτρινο. Η διάθεση της αναμένεται να ξεκινήσει ταυτόχρονα με την παρουσίαση του νέου LG G2.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP

Intracom: Κερδοφορία και είσοδος στις ασφαλίσεις το 2025

Η Πρόεδρος της EIOPA, P. Hielkema στο NatCat Summit

Διψήφια αύξηση παραγωγής και ενίσχυση κερδοφορίας για την Υδρόγειο


















