Την Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013, στις 20:30 θα διεξαχθεί η Ετήσια Εκδήλωση Βράβευσης των Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων της Χώρας, στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα.
Είναι η κορυφαία εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων και συμπίπτει με μεγάλες αλλαγές στο χώρο της Διαμεσολάβησης, αλλά και της Ιδιωτικής Ασφάλισης, γενικότερα.
Έχουν προσκληθεί στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς από όλη την ιεραρχία πωλήσεων, εκπρόσωποι τύπου, του Υπουργείου, Επιμελητηρίων, Σωματείων κ.λπ.
Στην Εκδήλωση θα βραβευθούν ο πρώτος Ασφαλιστικός Σύμβουλος στον Κλάδο Ζωής, ο πρώτος Γενικών Ασφαλειών, ο πρώτος στον Κλάδο των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, καθώς επίσης και Συνάδελφοι-Μέλη του ΠΣΑΣ που έχουν διακριθεί για τη συνεχή συμμετοχή τους στον Διεθνή Χρηματοασφαλιστικό Οργανισμό MDRT (Million Dollar Round Table).
Τα κριτήρια για τη βράβευση των υποψηφίων δεν είναι μόνο οι παραγωγικές τους επιδόσεις, αλλά και η διατηρισημότητα του χαρτοφυλακίου τους, τα έτη συνεργασίας με την εταιρία τους, το ήθος τους και απαραίτητη προϋπόθεση να είναι μέλη του ΠΣΑΣ.
Η Ετήσια βραδιά του Έλληνα Ασφαλιστικού Συμβούλου έχει καθιερωθεί ως Πανασφαλιστική Εορτή, καθώς είναι η πολυπληθέστερη συγκέντρωση στελεχών από όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρείες.
Τα αποτελέσματα για την ανάδειξη των Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων θα ανακοινωθούν την ώρα της Βράβευσης.
Όλα συνηγορούν πως θα είναι μια ιδιαίτερη βραδιά και στο δείπνο που θα ακολουθήσει, θα δημιουργηθεί σίγουρα η ευκαιρία, για την ενδυνάμωση των σχέσεων όλων των ανθρώπων της Ασφαλιστικής Αγοράς.
Το κόστος της πρόσκλησης ανέρχεται στα €50, ενώ για τα μέλη του ΠΣΑΣ, που θα τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το τρέχον έτος, έως τις 20 Ιουνίου 2013 ανέρχεται στα €30 και συμπεριλαμβάνει και το δείπνο στη δεξίωση που θα ακολουθήσει.
Σχόλια

Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
Allianz: Η ραγδαία ανάπτυξη data centers σηματοδοτεί μια νέα εποχή κινδύνων και ευκαιριών στις υποδομές για τον ασφαλιστικό κλάδο
Τι προβλέπει ν/σ για κρατικές αποζημιώσεις επιχειρήσεων
Ανασφάλιστα οχήματα: Στο μικροσκόπιο της AI οι ενστάσεις
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Έξι «αχίλλειες πτέρνες» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Όμιλος Generali: Αύξηση 5,8% στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

ERGO: Έκτακτος μηχανισμός προκαταβολών και κλιμάκια συνεργατών για τις φωτιές

Μετοχές και ΑΚ «άσοι» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης συμπληρώνει 40 χρόνια

Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών

Anytime και Public αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης


















