Η Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, συνεχίζοντας να παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ενδιαφέροντος στους συνεργάτες της, πραγματοποίησε στα πλαίσια του Advanced Program for Insurance Executives, τη δεύτερη Ανοιχτή Ημερίδα ενημέρωσης για το 2013, πάντα σε συνεργασία με το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Το εξαιρετικά επίκαιρο θέμα της ημερίδας «Η διερεύνηση του εργασιακού άγχους και η αποτελεσματική αντιμετώπισή του στη σύγχρονη επιχείρηση» παρουσίασε η κ. Μαρία Βακόλα, οργανωσιακή ψυχολόγος και Επίκουρη Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ στη συνάντηση παρευρέθηκε ο κ. Δημήτριος Γεωργακέλλος, Καθηγητής Διαχείρισης Ενέργειας, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος.
Στόχος της Ημερίδας ήταν να αναλύσει τις πηγές άγχους και να προτείνει αποτελεσματικές στρατηγικές αντιμετώπισης.
«Η διοίκηση των ανθρώπων αποτελεί βασικό κομμάτι του σύγχρονου μάνατζμεντ και πολλές φορές αποτελεί πηγή πίεσης και άγχους. Είναι σημαντικό τόσο για έναν προϊστάμενο όσο και για έναν εργαζόμενο να κατανοήσει από που προέρχεται το άγχος, τι συνέπειες έχει τόσο για την υγεία του όσο και για την προσωπική ευημερία και την επαγγελματική του απόδοση καθώς και ποιοι τρόποι υπάρχουν προκειμένου να αντιμετωπισθεί έγκαιρα», τονίζει η κ. Βακόλα.
Η Ημερίδα, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 110 συνεργάτες και στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, ολοκληρώθηκε με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων των συμμετεχόντων, επιβεβαιώνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρχε για το συγκεκριμένο θέμα.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Το «Και Αν Συμβεί» μετασχηματίζεται σε “Your Insurance Tribe

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus






