
Η Κάρτα Διαβήτη σε συνεργασία με το ΙΑΣΩ General, διοργανώνει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, Ημερίδα Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης με θέμα «ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΗ (Ινσουλινοεξαρτώμενο, Τύπου 1)».
Η Ημερίδα απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς και έχει σκοπό την ενημέρωσή τους πάνω στο Νεανικό Διαβήτη και την αντιμετώπιση έκτακτων επιπλοκών μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας.
Ποιους αφορά, πώς διαγιγνώσκεται, τι συμβαίνει, τι σημαίνει αλλά και πώς θεραπεύεται. Πώς μπορούμε να προλάβουμε τις επιπλοκές του και τι πρέπει να γνωρίζουμε για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε έναν, συχνά νέο συνάνθρωπό μας στην περίπτωση εμφάνισης έκτακτης επιπλοκής. Πώς θα προσεγγίσουμε και πώς θα στηρίξουμε ψυχολογικά ένα νέο με διαβήτη, ινσουλινοεξαρτώμενο.
Ομιλητές της Ημερίδας θα είναι ο Λέπουρας Αντώνιος, Παθολόγος-Διαβητολόγος, Διευθυντής της Παθολογικής-Διαβητολογικής Κλινικής και του Διαβητολογικού Κέντρου του ΙΑΣΩ General, και η Βλαχοπούλου Χριστίνα, Ψυχοθεραπεύτρια, Συμβουλευτική Ψυχολόγος BSc, MSc. H Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ General(Λεωφ. Μεσογείων 264, Χολαργός)και ώρες 17:00 με 19:00, με ολιγόλεπτο διάλειμμα ενδιάμεσα.
Στο χώρο θα πραγματοποιηθούν Δωρεάν Μετρήσεις Σακχάρου.
Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν.
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα ήταν εξυπηρετική η δήλωση της συμμετοχής σας στο email: [email protected] ή με ένα fax στο 2106520082 (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΙΑΣΩ Παίδων: Δωρεάν εξέταση SARS CoV-2 RNA (PCR) για τα παιδιά άπορων οικογενειών

ΙΑΣΩ Παίδων: Εμβόλιο γρίπης σε περισσότερα από 350 παιδιά και ενήλικες από ΜΚΟ

ΙΑΣΩ: Εμβολιασμός για την γρίπη σε εγκύους

ΙΑΣΩ Παίδων: Πρότυπο Κέντρο Αναφοράς διεθνούς εμβέλειας το Κέντρο Κρανιογναθο- προσωπικής Χειρουργικής

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

ΙΑΣΩ: ΜΑΣΤ – DO για τον Οκτώβριο

ΙΑΣΩ: Επιστημονική Διάλεξη για τον 1ο επιτυχή τοκετό μετά από μεταμόσχευση μήτρας
















