
Η Κάρτα Διαβήτη σε συνεργασία με το ΙΑΣΩ General, διοργανώνει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, Ημερίδα Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης με θέμα «ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΗ (Ινσουλινοεξαρτώμενο, Τύπου 1)».
Η Ημερίδα απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς και έχει σκοπό την ενημέρωσή τους πάνω στο Νεανικό Διαβήτη και την αντιμετώπιση έκτακτων επιπλοκών μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας.
Ποιους αφορά, πώς διαγιγνώσκεται, τι συμβαίνει, τι σημαίνει αλλά και πώς θεραπεύεται. Πώς μπορούμε να προλάβουμε τις επιπλοκές του και τι πρέπει να γνωρίζουμε για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε έναν, συχνά νέο συνάνθρωπό μας στην περίπτωση εμφάνισης έκτακτης επιπλοκής. Πώς θα προσεγγίσουμε και πώς θα στηρίξουμε ψυχολογικά ένα νέο με διαβήτη, ινσουλινοεξαρτώμενο.
Ομιλητές της Ημερίδας θα είναι ο Λέπουρας Αντώνιος, Παθολόγος-Διαβητολόγος, Διευθυντής της Παθολογικής-Διαβητολογικής Κλινικής και του Διαβητολογικού Κέντρου του ΙΑΣΩ General, και η Βλαχοπούλου Χριστίνα, Ψυχοθεραπεύτρια, Συμβουλευτική Ψυχολόγος BSc, MSc. H Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ General(Λεωφ. Μεσογείων 264, Χολαργός)και ώρες 17:00 με 19:00, με ολιγόλεπτο διάλειμμα ενδιάμεσα.
Στο χώρο θα πραγματοποιηθούν Δωρεάν Μετρήσεις Σακχάρου.
Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν.
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα ήταν εξυπηρετική η δήλωση της συμμετοχής σας στο email: [email protected] ή με ένα fax στο 2106520082 (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Κάνε την πρόληψη συνήθεια

ΙΑΣΩ: Neonatal BabyGen – Nεογνικός γονιδιωματικός έλεγχος

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Σύστημα MOZART® Specimen Tomosynthesis για πιο ακριβή χειρουργεία μαστού

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Ημερίδα με θέμα «Λοιμώξεις στη Μαιευτική και Γυναικολογία»

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Ρομποτική μαστεκτομή και αποκατάσταση








