Την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών υγείας στην Κλινική ΙΑΣΩ GENERAL έρχεται να ενισχύσει η δημιουργία της A’ Nευροχειρουργικής Κλινικής υπό τη διεύθυνση του Νευροχειρουργού κ. Γεωργίου Δ. Κώττα, πρώην Διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΝΙΜΤΣ. Πρόκειται για μία Νευροχειρουργική Κλινική υψηλών απαιτήσεων που αντιμετωπίζει όλο το φάσμα της σύγχρονης νευροχειρουργικής (ογκολογία, τραυματιολογία, χειρουργική υποφύσεως και χειρουργική αγγειακών παθήσεων του εγκεφάλου) καθώς και παθήσεις κάθε βαρύτητας της σπονδυλικής στήλης. Η ιατρική ομάδα της θέτει αυστηρά εξατομικευμένα κριτήρια για τη χειρουργική αντιμετώπιση των ασθενών, με γνώμονα πάντα τη θεραπεία και την ασφάλειά τους.
Η Α’ Νευροχειρουργική Κλινική στελεχώνεται αλλά και συνεργάζεται με Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, με πολύχρονη εκπαίδευση και μετεκπαίδευση σε χώρες της Ευρώπης και Αμερικής, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των νευροχειρουργικών παθήσεων, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές.
Ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός του χειρουργείου με μηχανήματα τελευταίας γενιάς(χειρουργικό μικροσκόπιο, νευροπλοήγηση, διεγχειρητική νευροπαρακολούθηση, high speed drill, CUSA, κ.λπ.), το σύγχρονο τμήμα Ιατρικών Απεικονίσεων, το τμήμα Επεμβατικής Νευροακτινολογίας και η ύπαρξη δύο Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Πολυδύναμη & Εμφραγμάτων) στο ΙΑΣΩ General συμβάλλουν στην επιτυχή πραγματοποίηση ιδιαίτερα απαιτητικών και σύνθετων νευροχειρουργικών επεμβάσεων σύμφωνα με όλα τα διεθνή standards ασφαλείας.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Όμιλος Generali: Αύξηση 5,8% στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

ERGO: Έκτακτος μηχανισμός προκαταβολών και κλιμάκια συνεργατών για τις φωτιές

Μετοχές και ΑΚ «άσοι» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης συμπληρώνει 40 χρόνια

Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών

Anytime και Public αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Πιστοποιημένο διαμεσολαβητή στα ΤΕΑ και φορολογικά κίνητρα στον 3ο πυλώνα



















