Έντονη ήταν η δραστηριότητα του δικτύου Agency της Interamerican στην Κρήτη κατά το 2012, που επιβεβαιώνει όπως τονίζει η Εταιρεία, τη δυναμική ανάπτυξης που έχει στο νησί, κυρίως μέσα από το δικό της δίκτυο. Τα Γραφεία Πωλήσεων, με έδρα στο Ηράκλειο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο και τον Άγιο Νικόλαο, καλύπτουν όλη την Κρήτη και σημείωσαν αύξηση 28% στις ασφαλίσεις Υγείας με νέα Παραγωγή 718 χιλιάδες ευρώ, ενώ η νέα Παραγωγή Ασφαλίστρων στον κλάδο Ζωής έφθασε τα 880 χιλιάδες ευρώ. Στις Γενικές Ασφάλειες τα μεικτά εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα ανήλθαν στα 4,1 εκατ. ευρώ.
Σε Εκδήλωση που οργάνωσε η Interamerican στο Ηράκλειο, με παρόντες από τη διοίκηση τους Γιώργο Βελιώτη, Γενικό Διευθυντή Ζωής και Υγείας και Κωνσταντίνο Βακίδη, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Εταιρείας, ο Στάθης Λουραντάκης, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων Κρήτης, βράβευσε τους καλύτερους Συνεργάτες του 2012. Οι βραβευθέντες ανά κατηγορία:
- Unit Managers: Ι. Πατεράκης – 1ος σε νέα παραγωγή Ζωής και Υγείας και σε σύνολο Γενικών Ασφαλειών και Γ. Γιαχνάκης – 1ος σε στρατολογήσεις νέων συνεργατών.
- Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι: Κ. Καστανάκης – 1ος σε νέα παραγωγή Ζωής, Π. Γάσπαρης – 1ος σε νέα παραγωγή Ζωής και Υγείας, Σ. Τσακίρης – 1ος σε ασφαλίσεις Πυρός και εισπραχθέντα ασφάλιστρα Γενικών Ασφαλειών, Ι. Πατεράκης – 1ος σε εισπραχθέντα Αυτοκινήτου και σε Ομαδικές Ασφάλειες, Ε. Κουσκουμπεκάκη, Σ. Γαγάνης και Μ. Κεφαλογιάννης – 1οι σε προγράμματα προστασίας. Στον κλάδο Υγείας, βραβεύθηκαν κατά σειρά κατάταξης οι Γ. Καρυωτάκη, Θ. Παρασκάκης, Σ. Ψυχουντάκη, Κ. Καστανάκης και Σ. Γαγάνης, ενώ βραβεύθηκε από την Οδική Βοήθεια και ο Ν. Κοχάκης.
Κατά την ίδια εκδήλωση, η Interamerican τίμησε για το κοινωνικό Έργο τους τον Σύλλογο Αιμοδοτών «Άγιος Ιωάννης» Χανίων και τον Σύλλογο στήριξης παιδιών με νεοπλασματική νόσο «Ορίζοντας».
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Sofos Insurance: Σε νέες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με στόχο τα 60 εκ. €
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Τρίτη χώρα με τις μεγαλύτερες άμεσες δαπάνες υγείας η Ελλάδα
Νέο ΔΣ του συλλόγου "Ισχύς" με πρόεδρο τη Β. Μουτάφη
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ευρώπη Holdings: Πράσινο φως στη συγχώνευση με την Credia Bank - Ισχυρά λειτουργικά αποτελέσματα

Η γιορτή του Ασφαλιστικού Συμβούλου: 4 δυνάμεις που κάνουν τη διαφορά

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Κάνε Follow. Κάνε Like. Κέρδισε!

Πλειοδοτικός διαγωνισμός για 8 ακίνητα από το Επικουρικό

Νέος τόκος υπερημερίας 9,9% από 16 Σεπτεμβρίου

Ιnsurancemarket: Ασφάλιση σε 3 άτοκες δόσεις μέσω Klarna

Έβαλαν το… χεράκι τους και τα ασφάλιστρα


















