ERGO

“Κάτι” γίνεται στην Εθνική!

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια διαπιστώνουμε ότι “Κάτι Νέο και Παραγωγικό” συμβαίνει στην Εθνική ΑΕΓΑ από την ημέρα που ανέλαβε τη Διοίκηση η νέα Ομάδα του προέδρου του Δ.Σ. Λ. Θεόκλητου και του Διευθύνοντος Συμβούλου Γ. Κατσουρίδη. Πρώτα από όλα, συμμάζεψαν το εισπρακτικό που ήταν σε άθλια κατάσταση. Στη συνέχεια έκοψαν τη χύμα [...]

AllSafe

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια διαπιστώνουμε ότι “Κάτι Νέο και Παραγωγικό” συμβαίνει στην Εθνική ΑΕΓΑ από την ημέρα που ανέλαβε τη Διοίκηση η νέα Ομάδα του προέδρου του Δ.Σ. Λ. Θεόκλητου και του Διευθύνοντος Συμβούλου Γ. Κατσουρίδη. Πρώτα από όλα, συμμάζεψαν το εισπρακτικό που ήταν σε άθλια κατάσταση. Στη συνέχεια έκοψαν τη χύμα κατάσταση που επικρατούσε στις αποδόσεις των Ασφαλίστρων των Πρακτόρων. Καθιέρωσαν τα πινάκια των δύο μηνών και έβαλαν μια τάξη που επιβάλλεται για Εταιρείες του μεγέθους της Εθνικής.  Αμέσως μετά, και χωρίς πολλές κουβέντες  ξεκαθάρισαν με τόλμη τις αμοιβές των Πρακτόρων μειώνοντας τις Προμήθειες κατά 5% και γράφοντας Ιστορία, γιατί ποτέ κανένας CEO στο παρελθόν δεν τόλμησε να κάνει κάτι παρόμοιο.

Αμέσως μετά έγινε το ξεκαθάρισμα των αυτοκινήτων της Ασπίς που με ανοιχτές αγκάλες δέχτηκε η προηγούμενη Διοίκηση προβληματίζοντας την Αγορά με την αψυχολόγητη αυτή κίνηση. Σημειωτέον ότι ο Γ. Κατσουρίδης δεν σταμάτησε ποτέ να κόβει δαπάνες που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν οι…”αρμόδιοι”!  Πριν μια εβδομάδα, μαθαίνουμε ότι μια παρεούλα από τη Θεσσαλονίκη μεθόδευε ψεύτικες αποζημιώσεις και χθες, έσκασε και η περίπτωση της Αθήνας. Η αλήθεια είναι ότι το θέμα αυτών των αποζημιώσεων συζητούνταν στην Αγορά και μέσα στην Εθνική εδώ και ένα χρόνο, και αυτοί ο ψίθυροι είναι που εξαγρίωσαν το Λ. Θεόκλητο ο οποίος έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Η παρουσία του πάντως στην Εθνική έγινε περισσότερο από αισθητή από τη ημέρα που ανέλαβε ο ίδιος τη Διοίκηση απομακρύνοντας τον προηγούμενο CEO.

Designia
Minetta

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα