Οι συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής με την υποστήριξη του ΟΤΕ συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Μαγικές βραδιές θα χαρίσουν οι Imam Baildi, το μουσικό σύνολο Κίθαρις και ο Νίκος Ξυδάκης.
Πάντα κοντά σε σημαντικές καλλιτεχνικές και πολιτιστικές πρωτοβουλίες, ο ΟΤΕ προσφέρει στους συνδρομητές του το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν εισιτήρια με έκπτωση 50%, για όποια συναυλία θέλουν να παρακολουθήσουν.
Το Πρόγραμμα Συναυλιών στον Κήπο ξεκίνησε τον Ιούνιο με συναυλίες γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών, στη μοναδική ατμόσφαιρα ενός καταπράσινου κήπου μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Το κοινό είχε την ευκαιρία να ζήσει ξεχωριστά μουσικά «ταξίδια», με άρωμα καλοκαιριού, με τους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Κωνσταντίνο Βήτα, Ευανθία Ρεμπούτσικα και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Sofos Insurance: Σε νέες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με στόχο τα 60 εκ. €
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Τρίτη χώρα με τις μεγαλύτερες άμεσες δαπάνες υγείας η Ελλάδα
NP Ασφαλιστική: Έναρξη σεμιναρίων επανεκπαίδευσης
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ευρώπη Holdings: Πράσινο φως στη συγχώνευση με την Credia Bank - Ισχυρά λειτουργικά αποτελέσματα

Η γιορτή του Ασφαλιστικού Συμβούλου: 4 δυνάμεις που κάνουν τη διαφορά

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Κάνε Follow. Κάνε Like. Κέρδισε!

Πλειοδοτικός διαγωνισμός για 8 ακίνητα από το Επικουρικό

Νέος τόκος υπερημερίας 9,9% από 16 Σεπτεμβρίου

Ιnsurancemarket: Ασφάλιση σε 3 άτοκες δόσεις μέσω Klarna

Έβαλαν το… χεράκι τους και τα ασφάλιστρα


















