O Kωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος παρέμεινε στη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ στις 6 Ιουνίου και τις σχετικές αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών της. Για τις τρεις θέσεις των Αντιπροέδρων εξελέγησαν με τη σειρά οι Νίκος Μπιλίρης, Νέλλη Κάτσου και Αριστείδης Μπελλές.
Γενικός Γραμματέας παραμένει ο Μιχάλης Βλασταράκης με Αναπληρωτή τον Δημήτρη Βιδάκη και Ταμία τον Αναστάσιο Ροδόπουλο, Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ινστιτούτου Οικονομικής Διοικήσεως. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΕΕΔΕ, ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας, Αθανάσιος Ρούλιας, παρουσίασε τα πεπραγμένα των 5 Ινστιτούτων και των 4 Τομέων της, τονίζοντας ότι το 2012 ήταν χρονιά πολλών πρωτοβουλιών για την ΕΕΔΕ, και επιτυχιών που ουσιαστικά ενδυνάμωσαν την παρουσία της στο ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΔΣ Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος επεσήμανε πως ο ρόλος της ΕΕΔΕ δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ συντεχνιακός, «αλλά ρόλος προσφοράς, αναπτυξιακός και ουσιαστικός».
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP

Intracom: Κερδοφορία και είσοδος στις ασφαλίσεις το 2025

Η Πρόεδρος της EIOPA, P. Hielkema στο NatCat Summit

Διψήφια αύξηση παραγωγής και ενίσχυση κερδοφορίας για την Υδρόγειο


















