Στη μείωση του Λειτουργικού Κόστους μέσα από την Αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του αλλά και τον Οργανωτικό Εξορθολογισμό των υπηρεσιών του προχωρά ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), υλοποιώντας την απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση. Όπως αναφέρει ο ΟΑΕΕ, η Γεωργία Κωτίδου, διοικητής του Οργανισμού, προωθεί Συστεγάσεις των καταστημάτων και των υπηρεσιών του σε όλη την επικράτεια και ήδη επιτυγχάνεται ένα ετήσιο Όφελος της τάξης των 2.300.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκε πρόγραμμα Συστέγασης μέσω μεταφοράς 36 καταστημάτων σε ιδιόκτητα ή μισθωμένα ακίνητα του ΟΑΕΕ, με αποτέλεσμα την επίτευξη σημαντικών οικονομιών κλίμακος σε ανθρώπινο δυναμικό και λειτουργικές δαπάνες.
Επισυνάπτεται ο κατάλογος των μεταστεγασθεισών υπηρεσιών του ΟΑΕΕ, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, και τα μηνιαία οικονομικά Οφέλη για τον Οργανισμό.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP

Intracom: Κερδοφορία και είσοδος στις ασφαλίσεις το 2025

Η Πρόεδρος της EIOPA, P. Hielkema στο NatCat Summit

Διψήφια αύξηση παραγωγής και ενίσχυση κερδοφορίας για την Υδρόγειο

















